iiiii





leeeeeedig idag :D förjävla gott.
Dock har ja inte kommit ut än. tänkte dra mig mot solariet sen gå till stan en sväng kanske.
vill även träffa familjen för de va ett tag sen sist.
Linda är singel nu också och då tänker man bara tillbaka på våran singel tid ,fy fan va kul vi hade och va mycket vio hittade på.
Då va ja jämt glad för man gjorde så mycket :)
så detta får vi dra ihop igen hanna och linda tripper it is :)

<3


<3


Cp dag

Fy fan va ja kännde mig arg som Ett bi idag på jobbet. Först när ja kom dit va ja på väldigt bra humör men sen när alla sura otrevliga kunderströmmade in blev mitt humör sämst. Men va fan först kom en tjej, -hallåhallå stanna bandet påsen har fastnat men HALLÅ!!! Jag blev bara så irriterad! Va fan ja hör dig ! Lugna er dig påsen dör inte och om den gör de får du en ny OCH jag styrintebandet de går av sig själv och ja stoppar de så fort de går gahhh! Senkom en gubbe och höll i sitt kort och sa nått villketja trodde va ja har chipp ja. Och ja sa jadee chip! Och då drar han de och ja säger igen trevligt och fint att det är chipp :) då säger han jaa men ja fråga dig omjaharcipp kan ja dra dåoch dåsvarar man nej då de! Normal gubbe då blev ja sur på han och sa till han att om duhar chippoch du drar de när jasäger att de echipp som gäller funkar ju inte chippet vettu då är de magnetremsan duandvänder. Då blir hansur och går. Ne fyvillken dag men ja har tur att j har en underbar pojke som smsar massa fint <3 urSäkta hur ja skriver men ja skriver påmobilen. Så mamma läs inte du som brukar klaga;)

Bilder..












Sen i lördags :)


Vad tror ni?

Jaha nu sägs de att jorde går under på lördag. Vad tror alla om det? Jag ska jobba på lördag villket betyder att ja varken träffar min kära pojkvän eller min familj så nej tack värden gå inte under när ja inte är med dom. Jaja.. Ja saknar min pojke <3

mongon





Skönt att va hemma lite och cpa me Malin :D
Sen blire Knalleland som aldrig förr..


:)


Någon sommar me pappa vi ser vem som är starkast :P


malin och ja innan annas fest och där hade ja mitt eget hår.. va fan va de tvungen att gå av för :O


Detta måste varit typ tre år sedan.. sakna..



fyra år sedan tror ja.. jävla blek va ja iallfall :P Ponti ser pluttis ut me haha..



Ja lagar mat hemma :P


Nallis Unis <3


RSS 2.0