ledig!!

Woooho de är så sjukt gött att veta att man är ledig imon och kan sova precis hur länge man vill :D ja skulle gått ut idag igentligen och folk tjata på mig här och där men ja orka verkligen inte. visst ja behöver träffa nya folk men blä för fulla folk och ännu mera blä för fulla hanna! Ja gillar inte mig själv då. ne de blir gött att inte vakna bakis imon :) idag va det helt underbart väder också:D älskar de hoppas de fortsätter.avslutar de hela me några sanna ord. Gör om gör rätt. fake it untill you make it.. detta låter illa men dom stämmer in på mig nu :)

Glömma?

Godmorgon. ja ligger i sängen och vill kunna sova längre men de kan ja aldrig längre och de suger :/ igår va vi hemma hos mig sen blev d grand. de var en bra kväll me mycker kul :D sen blev ja dock lite deppig ett tag efter krogen de va la inte så kul men de gick över när ja kom hem till tuss biml :D ibland vill ja kunna glömma de gammla helt så de inte kommer tillbaka i tankarna och gör en ledsen och får saknads känslor. jaja.. könns ju inte så lockande att lämna familjen nu och åka hem till mig när ja vet hur min lägenhet ser ut :P fya.. ne ja får la försöka sova lite nu när ja får sova ut.

Ligger en fredag?

Halli hallå! De är fredag och ja ligger redan i sängen och är redo att sova. ja har vart så sjukt trött idag och nu är första gången på dagen ja tar d lungt så ja är värld att sova tidigt idag! Ja börjar också bli lite orolig hur alla ska få plats imon på min förfest vi är RÄTT många men men de är ett annat problem. ne godnatt nu ska ja nana för imon blir de övertid för min del..

lek

Ne nu har ja ett litet problem här.:P ja somna ju innan i en timma efter stallet och nu vill ja sova för ja har ändå inget annat att göra men nu går de ju inte bara för de. men gud va tur att de funka att skriva i bloggen över mobilen då ;) ja har beslutsångest om övertiden på lördag. de skulle va sjukt gött me dom pengarna men sen vet ja inte om ja hinner med allt :O ja och lovisa ska va me varandra innan festen på lördag och då ska vi köpa pplastmuggar och så sen måste ja städa av lite lätt me ochbtill stallet och fixa mig hinner ja allt detta tro?!:O eh ja får se imon hur ja gör :P imon ska ja och mammi och shoppa wii shitt va shopping sugen ja är :D efter ja har haft ett nytt plagg typ två gånger blir ja trött på de så d gäller att uppdatera ;) men mina fyra gadrober är.rätt fulla nu :P när ja och Nicko bodde ihop hade han en gadrob som knappt va fylld och mina va proppade. de är lite skillnad på killar och tjejer me de :P ;e nu skriver ja bara massa skit så nu får ja tvinga mig själv att sova för imon ska vi släppa ut hästarna innan jobbet. Natti nat ti:)

Kärlek trogen..

Tänkte passa på att skriva här när jag ändå är inne på datan och ska ladda in en ny bok på mobilen.
Jag har inte kunnat skriva för de har inte funkat att blogga alls från mobilen :(
Men de är som vanligt ja jobbar och står i och imon är de fredag :) Dock vet ja inte om de blir övertid på lördag eller inte så vi får vell se hur lång helg ja får :P
Jag har kommit på att när jag är kär i någon och tillsammans me någon så tycker ja typ inga andra killar är fina och känner inte ens mig sugen på att titta på andra eller flört.
Visst de låter vell rätt uppenbart men annars brukar man ju tycka folk är snygga även om man är kär i någon.
Men ja kan verkligen inte de.
Det är först nu ja känner att ja kan börja titta åt andra igen.
Känns skummt men de e la bra de annars hade ja la fått tvinga mig tycka någon va snygg ;)
Haha ne men när ja är me någon är ja verkligen till de me 100% därför ja hatar att bara leka me någon för då är ja hellre själv än att bara ha nått man slösar massa tid på.
Jaja jag va tvungen att skriva de för ja tänkte på de idag när ja åkte hem från stallet haha..
Ne nu måste ja trycka i mig pannkakor för ja har gjort matlåda men de blrv över. sen har ja vart i stallet och tvättat och hängt upp allt i lägenheten och fixat i min gadrob och diskat. Nu ska ja dammsuga och torka av här.
Fan va trött ja är men de måste göras ja hatar att ha de äcklig och tusse är rätt bra på att skita ner :P
På lördag ska ja ha förfest för massa tjejkompisar me vi kommer bli många så ja hoppas alla får plats och sitta haha :P


städ Hanna ;)


Bästa

Ja är så glad att ja nu har hittat världens bästa vänner. ja trodde inte ens man kunde ha så underbara vänner men ja är såå jäkla glad att ja hittat alla dom som finns där för mig tack tack tack tusen tack! Ni är bäst och göra mina dagar värda:) denna dagen har vart kass men så hör alla underbara av sig och stöttar en då känner man verkligen att dom bryr sig <3 kärleken kommer och går man vänndrna är dom som alltid består.:) va bara tyvungen att skriva av mig hur underbara ni är och hur mycket ja uppskattar er!

upp ner

upp ner upp ner allt går upp och ner. klara inte denna dagen på jobbet idag och de är ett underlag då jag klarat att jobba när allt var om värs. men idag kännde ja bara ndj de går inte ja blir deppigare och depoigare för varje timma ja måste härifrån. så ja umgås md tuss sen åker ja till stallet och sen sova kanske så hoppas ja att ja kan få lite tankar i huvudet som får mig att må bättre. min fråga är när.man själv tjänar nått på at vara bra mot alla och va där när man behövs? Visst man behövdef inte alltid tjäna nått på allt men de skulle va gött ibland... ja orkqr bara inte höra på någon annans problem idag ja vill bara va själv och tänka och få tillbaka allt possetivt och bra tänkande. de ja behöver i livet är mig själv och därför måste ja själv må bra så är de bara.. de sissta om lämnar människan är hoppdt och ja kämpar som ett djur för att hålla de uppe...

tuss

Sjukt va ja älskar min katt han är underbar <3

sssss

Godmorgon godmiddag. fy fan idag är man inte så jävla cool. bakis som ja vet inte vad. va hemma hos mig igår ich förfesta de va jag,malin,ramin,pontus och anna. de va en kul kväll men har lite ångest och vill inte titta mitt kontl :Psen idag har ja bara legat i soffan heladagen så jäkla gött! Längtar faktiskt till jobbet imon what?

heeeelg

GÖtt då va de helg och ja kan sova ut riktigt rejält imon woihol :D så ja längtat va :) idag va anna och love med mig i stallet efter jobbet. Vi va ute och gick i en halvtimma flinta va pigg och love sov i vagnen sen vakna han när vi kom till stallet. och då fick han klappa hästat för första gången lille duktiga killen kunde till och med smacka när han såg hästarna haha han har nog lite rid blod i sig ändå;) alltså ja har inte gillat barn så mycket innan men ja är verkligen kär i love han är underbar! Men de är nog bara för han fått annas gener :D nu sitter ja och slappar hos familjen vi har ätit jordgubbar och druckit asti nom nom. vill nog sova tiidigt idag för sova är de bästa ja vet nu för tiden :P imon ska ja och malin ut så de är vell bäst att vila upp sig.;) madamm och missjö korven är dö ;)

:)

Nu har ja försökt ladda över en ljudbok till min ipod men de lägger sig och blir helt mongo så ja fick lägga in den på mobilen istället. har ja sagt att ja älskar min mobil ;)
Imon är de äntligen fredag :D åh vad ja älskar helg när man får sova lite längre.
alltså det är hlet sjukt vad mycket jag längtar till den 4 de juni nu hoppas tiden går snabbt :D
Vi får även lön nästa vecka den är sjukt efterlängtad :D ja vill shoppa massa massa massa vill ha massa snygga kläder me nått extra :) Nått som inte alla andra också har.

vill också säga att det är sjukt hur blind man blir när man blir kär :O
Jag står och ser på hur blinda alla blir och ja har själv varit i de blinda.
sånnt man annars hatar och aldrig hade tyckt va okej står man plötsligt ut med och får i huvudet till att det är ens eget fel att den andra är eller gör som den gör.
Ne fy kärleken alltså den kan va lovli men de är också mycket svårt.
Man får verkligen jobba med ett förhållande om man vill att det ska hålla , Men det är de värt om de är en bra person och man känner att man kan få ett bra liv ihop :)


Va rund ja va i ansiktet här :) Alltid kul att titta gammla bilder.


Malin,Anna och jag på en midsommarafton :) Mina hjärtan.


De kännd som de va 100 år sen ja va blond men de va ju inte så längesedan ändå :)


Nyår i Sthlm me goa gänget :)


Ja och min Älskade bästavän som ja längtar ihjäl mig efter.

Tack alla vänner och Familjen för ni är bäst hade inte klarat mig utan er <3


Gött

Fan då ja hade ju skrivit ett inlägg men de laddades inte upp :O idag har ja och liza vart själva i vårt gäng om man säger så på jobbet. men vi hade kul ändå va dock sjuuukt trötta båda två. efterjobbet hämta ja emelie och vi åkte och fixa i stallet och prata sen käka glass nom nom. sen hängde ja me malin när hon övningskörde. Duktig flicka! Efter de så kom malin och mammi och fika hos mig och ja fixa 4 matlådor :) en mysig dag. jag måste säga att ja är jäkligt solt över mig själv hur ja lyckas förvandla mitt betende så som ja vill va:) känna väldigt skönt att släppa allt hat och bara kunna va glad och hjälpa till utan att få panik ångest över allt.:) så creed til mic själv faktiskt ( de är nog första gången ja känner så)

framtiden

http://www.youtube.com/watch?v=RiSfTyrvJlg&feature=youtube_gdata_player <\3 lyssnar på denna sjukt bra låten och tårar na börjar rinna. men inte så hysteriskt som det gjort innan utan nu är det mer gladje tårar .. ja vet inte ja har ett bättre tänk nu. man måste släppa det man älskar fritt och kommer de tillbaka älskar de dig lika mycket och gör det inte de så var det inte meningen. även om ja helatiden hoppas på mycket vet ja nu också att de antaggligen inte kommer hända och det är okej för mig även om de känns ledsamt och lite jobbigt. ja har lärt mig att acceptera det men ändå hoppas att ja själv hittar någon som har så starka känslor till mig någon dag när ja läkt klart :)ne detta får avsluta denna dagen sov gott mina vänner :)

True...

The shit you heard about me might be true, but then again it could be as mutch as fake as the bitch who told you ;)

Tisdag

Godmorgon ;) ja vakna precis, ja råkade visst somna till efter jobbet de va jäkligt gött måste ja säga.men ja hade velat gå på utförsäljningen idag och fynda lite nya kläder.men ingen kunde eller orka gå dit och de är ju sjukt tråkigt att gå dit själv så ja får tagga till nästa gång istället :) ne fy fan va tråkigt nu måste ja ta tag i disken sen laga mat till imon orkar inte bläää.. Sen ska ja fodra me men de blir mysigt för ja vill träffa lille ponnyn :) ja är även stolt över mig själv då ja gjorde ett väldigt jobbigt val idag som ja inte velat gjort mem vet att ja måste göra de för att må bra själv. hoppas valet va rätt men de tror ja :) tror ni på karma? De gör ja och ja tror.även på "behandla andra som du själv vill bli behandlad" sen finns de ju undantag. när man försöker men inte får nått tillbaka då. ne dax att börja me mina sysslor kanske :P

tudilidudel

Tralala lilla molntuss kom hit ska du få en puss. villken bra dag detta vart ändå fast ja inte sov så mycket inatt :P de bästa som finns är när man kan va glad och va me sånna man tycker om. i helgen har ja bokat in en helg med malin me ja saknar henne så super duper mycket :D ne imon är de tisdag den segaste dagen på veckan men ja ska nog överleva den me ;) ne nattis

Natti

Natti. ja de är faktiskt dax att nana kudde nu. anna och ja prata om att vi skulle gått ut efter bion men ja hade noll motivation och ville bara hem och sova. Men bion va sjukt bra ja skratta mig typ igenom hela filmen :D och de va inte sååå tråkigt att va tredje hjulet heller de gick rätt bra:) imon ska ja tvätta och handla. sjukt kul ;) om man skulle ta sig och promenixa en sväng me kanske nja får se. just de va på lager idag me och köpte converse me vitt märle som ja velat ha så där blev ja 700 fattigare men men. nee natti..

Natti

Natti. ja de är faktiskt dax att nana kudde nu. anna och ja prata om att vi skulle gått ut efter bion men ja hade noll motivation och ville bara hem och sova. Men bion va sjukt bra ja skratta mig typ igenom hela filmen :D och de va inte sååå tråkigt att va tredje hjulet heller de gick rätt bra:) imon ska ja tvätta och handla. sjukt kul ;) om man skulle ta sig och promenixa en sväng me kanske nja får se. just de va på lager idag me och köpte converse me vitt märle som ja velat ha så där blev ja 700 fattigare men men. nee natti..

godmorgon.

Godmorgon godmorgon hör fåglar sjunga glatt..
Inte riktigt kanske men de regnar inte iallafall :P
Nu har ja vart och släppt ut hästarna och ska snart va så husmorlig och göra frulle till hela familjen då mammi jobbar och jha får ta över hennes uppgift ;)
Ska nog även försöka åka och sola och sen en sväng till staden och köpa lite smått och gott :)
Får se om de kanske blir bio ikväll de fann inte så många platser kvar så ja inväntar bara svar från lovisa så ja vet om ja ska boka eller icke :)
Sitter på pappas data nu och tänkte titta massa gammla bilder han har i datan.
Han har även alla mina bilder från iphonen här i ... frågan är om ja ens vill se dom..
Ne hare gött haaajj..


snart återvänder detta lilla tunna hår.. då blir de clips för hela slanten tills mitt eget vill växa ut :P


stall...

Lite lagom trött på stall just nu kan ja säga. en från stallet smsa mig kvart i tio och fråga lm fodringen löst sig? Villken fodring ja har inte den? Jo tydligen tyckte hon de. Så ja va snäll och åkte och fodra för ja tycker sjukt synd om hästarna klickan är tio!! Ah ska bli gött att flytta snart. sen ska ja ha ett eget stall och sköta allt själv så allt blir riktigt gjort! Jaja när ja har fått ur mig de kan ja berätta att dagen har vart bra men den ska snart bli bättre när ja får gå och lägga mig :p imon ska ja släppa ut hästarna mr men åker nog hem och lägger mig igen sen efter det. denna helgen har ja bestämmt mig för att ta de lungt som sagt och bara va. vill dock gå på bio så får vell se om ja orkar de imon :) ne nu ska ja snart sova äntligen!! Hoppas de blir övertid nästa helg så cashen kan rulla in ;) vi har nu bokat vandrarhem i sthlm i aug då vi ska se gaga woho :D

Håååår

Ja börjar inlägget med en skämt komentar susanna sa förra veckan " vi har alla vart med om skiten men de gäller bara att ro båten åt rätt håll' vi pratade just om kärlek och sviniga killar och svikande förhållanden. och ja tycker de va rätt smart sagt faktiskt för de stämmer ju :D idag har ja plockat hela dagen för ja ville röra på mig. de va gött men imon står ja nog och bokar igen:D vi skulle haft myskväll hos mig ikväll ja och tjejerna men sen kom.de massa imellan så de får bli nästa vecka. men imon så ska nog anna me mig till stallet för emelie är iväg över helgen. jag saknar min annis :D ska bli myspys. idag borta ja flinta länge så lite av hennes överblivna päls försvann fy fan va hon fäller inte blir de bättre av att tusse fäller lika mycket här hemma så ja tog och borsta han me de blev hår i hela lägenheten så ja va tvungen att dammsuga och bada av mig allt håt sen :P så kul dag har ja haft haha. ne men de har faktiskt vart en bra dag idag :D

vet inte

Iblan tappar man bara hoppet om folk i allmänhet. pust.. jaja idag har vi ridit ut en sväng. Flinta är underbar :D i helgen blir de stall helg för min del. Dock så vill ja gå på american pie bion men vet ingen mer som vill gå på den:/ någon som är sugen på en dejt? Haha;) NE FY ja har vart lika trött idag va är detta. sen har ja även funderat mycket. kommer ja hitta någon kille ja vill vara med och trivs me? Just nu känner ja mig för kräsen :O aja de är ett senare priblem nu får ja bara mitt eget liv och ha kul :D ne nu orkar ja inte skriva mer. hare gött hej!

sova

Alltså ja somna i soffan när ja kom.hem från stallet sen vakna ja till och nu hsr ja gått och lagt mig igen. min kropp är slut körd:o meeen ja titta previs i min almenacka och de är inte långt kvar nu :D om.två v är de lön och dåär de typ en månad kvar helt sjukt! Ja längtar men är ändå lite orolig. hoppas allt går bra. g nu börjar de lukta mat i min lägenhrt me fy måste grannarna laga mat nu?? Själv vill ja bsra spy för ja har ätit så.många knäckebröd kanel. ja har blivit beroende av dom nu. ne natti imon ska vi upp och fodra hästarna då klockan står på 04.20 uuuunddrbart ;)

tröttast...


idag är ja så sjukt jäkla trött så ja kan somna när ja står upp typ :o
Shitta mitta de är sjukt jobbigt att va så trött.
Dagen på jobbet gick bra och denna dagen känndes bättre och gladare :)
Dock blir man inte så jäkla pepp när det är piss väder och ska fortsätta vara det hela veckan :/
fuuu..
Ne nu blir de Desperate :D de är de enda ja känner för när de är piss väder..
Att mysa i soffan :D

tänk

Låg i soffan så kom tusse och la sig på bröstet på mig och typ krama mig åh han är så söt min lille älskling tur att ja har han :D försöker tänka ut lite planer för sommaren så man har lite planer att se fram emot. ja måste i villketfall till sthlm snart ja saknar ihjäl mig :D och då vill ja att min dröm ska slå in så ja kan åka till usa och ny:) de hade vart så skönt:) ne nu ska ja nog sova snart för min kropp.mår inget vidare idag. ja äter men ja fortsätter att gå ner i vikt och kan inte sova så imon ska ja ringa vårdcentralen igen och se om ja kanske kan byta tabletter så ja får sova lite.

piss

idag har det tyvär varit en pissig dag för mig.
Ja har tänkt mycket villket jag inte vill göra men ändå gör ja de.
Jag känner forfarande att det är jobbigt allt som händer i mitt liv.
Visst går de framåt men när de går ett steg framåt kan nåsta dag vara 50 tillbaka och man blir så jäkla frustrerad.
Kan ja inte bara få må bra nu och sluta bry mig? Bara kunna va lycklig för mig själv.
Känns inte direkt som ja vill prata med någon om det heller för de känns bara som ja tjatar om det helatiden och ältar och aldrig kommer förbi något villket jag verkligen vill.
Jag är också så mycket skörare än va ja brukar va.
innan kunde inte mycket bryta ner mig totalt nu känns de som allt kan göra de.
jaja de är vell bara fortsätta jobba gissar jag på.
Idag så åkte ja och fixa i stallet en sväng och sen åkte ja och handla lite och sen gjorde ja matlådor och nu ska ja snart titta på sex and the city 2 och drömma mig bort och äta ben and jerrys när regnet smattrar på rutan.
Ibland behöver man bara va själv och va..


De va tider de :P




Blond de känns som de va hundra år sedan. Men ja vill gärna ha till baka detta håret mitt äkta hår <3


Haha

Fan ikväll måste ja ta en sömntablett ja kan verkligen inte sova på nätterna och de suger! Men ja lyckades sova lite nu på dagen iallafall.snart ska vi äta påskmiddag sen ska ja och emelie ut och rida:D imon blir de jobb för min del det är övertid så de blir sjuuukt goa pengar:D haha asså de va kul att vs ute igår nykter och se hur alla är:P herregud alla tror att man ska va med dom bara för man är trevlig. nej inte jag jag har kul utan att va med hela borås så pojkar de ger inget till att försöka ;) haha ne men när alkoholen åker in flyger förståndet ut :P

nice:D

Åh så jäkla gött att kunna gå ut och bara dricka två glas och va super glad fast ens ex är på samma förfest och ändå fortsätta kvällen och ha super trevligt och träffa massa gött folk:D så glad nu :D skönt att vakna fräsh imon me och kunna va i stallet och bara njut! Hoppas emelie inte är bakis bara för ja vill rida ut och tjöta imon ja saknar henne!! Tack lovisa,David,Dahl,Rille,Erik, vicktoria, kurvan och alla som ja träffa på krogen för en super kvälm:D

shoppa

Nee dax att köra en sväng till gbg och shoppa lite kanske ;)

Godmorgon

Nehe ingen sovmorgon idag heller vad är de me min kropp?!? Jobbigt att ligga och tänka massa. ja vill inte göra de för ja vill inte spendera en sek till på någon som har vart så sjukt elak. men de är klartallt går ju inte över på en natt antar ja. ja hoppas bara på karma :) och det är också skönt att ja sakta men säkert blir gammla hanna som ja var för ett och ett halvt år sedan. glad gillar och träffa nytt folk och skratta ;) ja har saknat mig själv välkommen haha. ändra aldrig dig själv för någon annan.(:

Godkväll

Godkväll. nu har vi vart och ätit me släkten sen åkte vi hem till malla och mamma ,Malin,malla och pontus festa till de och ja och Basse satt me och titta på när alla blev fulla :P haha man blir allt lite trög på fyllan alltså ja förstår mig inte på sånna som.orkar jobba på krogar och sånt för de borde va sjukt jobbigt att va nykter runt alla jobbiga fullisar. Nu får vi hoppas mamma och malla har kul på krogen för ja ska sova snart. sov ju inte så länge inatt så hoppas ja kan sova nu :) hare gött haaj

Gårdagen

Villken jäkla kaos kväll de blev igår haha. vi va hos dahl och först tjöta och hade kul. sen kom de mer tjejer och ja tog tillfället i akt och prata med ida hon va en sjukt söt tjej och ja hoppas inte att nicko får tag på henne riktigt hoppas hon drar igen för hon är värld bättre! Ah men vi prata iallafall och de sluta me att ja gick upp och slog till nicko och hällde mitt vin över han. så jäkla gott tänk om man kunde typ göra nått mer elakt haha. ja skiter i han nu och ja såg att ja skrivit massa skit till han som ja inte menar. han är ingenting för mig längre och utan han kanja bli lycklig igen :) ah fan de enda ja ångrar igår är att ja drack för mycket :( jävla emil son vann sten sax påse och tvinga i mig massa vin shotts haha. ne nu ska ja och emelie ta ut hästar .

Gött

Idag så va ja inte i stallet de känndes konstigt men ändä som.man hade så grymmt mycket tid. ja va på bum först sen gick ja till cleo klipp så Marina fick ta ut några pluppar i mitt underhår så dom inte luggas mrra:P sen gick ja hem och tyckte de va så gött väder att ja slängde på mig träningskläderna och prövade att springa lite. min kondis är ju inte drn bästa så de blev att blanda gå och jogga men de va skönt :) sen kom mamma och pappa förbi och hade me sig lite fika:) sen tog ja ett vaaarmt bubbelbad med tända ljus de behövde min kfopp:) och nu ska ja sova .imkn är de sista arbetsdagen på denna veckan! Sjjjuuukkt skönt :D

sömn

Alltså när ja väl ska sova är ja inte trött och kan inte sova men på morgonen känns de verkligen att ja aldrig sover. men ja vill inte börja ta sömntabletterna igen! Får hoopas sömnen kommer igång snart för än så länge går de ju inte ut över jobbet som tur är:)

..

Upp och ner ,ner och upp tralalaaaaa..

Känslor

Idag har de vart en glad dag på jobbet:) vi skoja och skratta en massa och de är så dagarna ska vara tycker ja:D sen åkte ja och Emelie och shoppa sjukt roliga saker på granngården (eller inte) ;) sen brumma vi vidare till stallet och ja skritta ut på Flint barbacka och emelie gick me de är så mysigt man får glömma omvärlden och alla problem lite när man kommer ut i naturen med underbaraste ponnyn:) hade även lite tjaffs med N över sms idag. För ja vill inte att han ska behandla andra likadant som han behandlat mig även om tjejen inte är min favvo så tycker ja inte det är okej att säga att man älskar och saknar mig menas man sedan har på g och träffar någon annan. varför dträffa någon annan då?eller varför bara inte försöka gå vidare själv först och prata ut med mig? Eller varför allt är la en bra fråga:P varför ja väljer att skriva om det här är bara för att ja orkar inte va snäll mot någon mer som bara verkar vilja mig illa och ja vill inte att någon ska behöva va me om de ja vart me om. MEN de fick inte förstöra min dag :) philip skulle igentligen kommit förbi stallet idag men ja kännde att ja inte hann de så nu ska ja bara götta mig och ha myskväll:D hare gött haj

sömn probs

Alltså det är så jäkla jobbigt när man inte kan sova om nätterna.och man är så trött och hängig på jobbet oxh det vill jag inte vara. så nu håller ja tummarna för att ja snart kan börja sova igen. Ja vill även planera innått kul att göra framöver typ åka iväg någonstans.. vart kan man åka? Ne nu ska ja försöka tvinga mig själv att sova lite :)

nomnom

Tralllalaa ligger i soffan med tussen över gosig och ska vara med överallt.ja har faktiskt äntligen gjort pankakor idag som ja ska ta me till jobbet. Ja har vart sugen på de så länge nu:D nomnom. Idag fick ja veta att ja och nicko gjorde slut för ett år sedan tydligen haha de känns ju lite konstigt när vi träffades på nyår och va ihop ett år.Jaja men visst vi gjorde slut för ett år sen:P jobb dagen gick prima idag ja har ju lärt mig att lyssna på.p3 dokumentärer nu :D haha. Ne nu ska ja och tuss mysa vidare i soffan <3

piss

Det piss spy va dålig denna dagen är. :/ Allt suger typ förutom att Fanny va med mig i stallet en stund <3 ja har saknat henne super duper mycket lilla älskade Fannisen :D
Men ja tänkte att ja får vell skriva här när ja har igång datan.
Att alla ska frågasätta allt och att ja bara inte kan ta de ur huvudet och inte bry mig.
Jag är istället en sånn som tycker ner mig själv med det och ältar de i huvudet varenda liten skit sak och de gör att ja mår ännu sämre..
Usha och ja ser ut som fasiken idag så imon ska ja försöka se lite bättre ut..
Ne lite bilder..

Min älskade Anna och jag <3 lite fjortis frillor haha


Ja och fin fina corint :)


haha saknar våra tider i sthlm <3

söndag......

Godmorgon världen villken underbar dag? Alltså ja är så trött och vill bara sova hrlatiden men när ja väl tar mig tid och ska sova så kan ja inte sova inte på natten eller dagen :( nu tog ja ett långt varmt bad men de hjälpte inte heller. men men.igår va en super duper mysig dag:)ja och Anna och Love va i frölunda centraum och shoppade,pratade,busade och åt sushi:)sen åktr ja en sväng till stallet och fixa och kvällsfodra.sen va de bara att börja fixa sig för en kväll me mammi på oliven. och nu ligger ja här och har inte lust med något. :( Denna jävla depritionen är jobbig föf ja kämpr jäveel för att komma ur den men den vägrar ge upp än.

RSS 2.0