.


Älskade

Älskade nära och kära som finns där när ja har de jobbigt! Ni är guld värda! Även om de inte är så många så bryr dom få som finns där dubbelt upp! Tack tusen tack! Idag fick jag detta av min älskade syster när jag kom hem.


M

Nu sitter ja på ciluette i väntrummet och väntar på emelie men snart är det min tur me . Lite nervöst men de skall
Nog gå bra.


Varit

Nu har ja varit hos läkaren och ja fick utskrivet sömntabletter och tabletter mot ångest och deppression. Sen ska jag på åter besök om två veckor och se om de blivit nått bättre eller om vi måste öka dosen. Han fråga även om ja ville bli sjukskriven. Men ja känner att när jag är hemma så mår ja ännu sämre för då tänker jag mer. Dock så mår ja sämst på jobbet när jag måste se nicko och tillråga på allt har han börjat träffa en tjej på jobbet och jaa måste se detta en vecka efter han skickat blommor till mig och sagt att han älskar mig. Snacka om lite förvirrad pojk. Så mindre deppig på jobbet blir ja vell inte heller men eftersom ja vet att han aldrig kommer ändra sig och sluta svina mot mig så får ja helt enkelt lära mig att inte se han bara se han som luft. Hoppas de funkar efter ett tag men de kommer bli jobbigt nu i början. Hoppas ja klarar allt nu. Känns inte så mycket bättre efter att ha vart hos läkaren men men de e vell bara leva vidare antar ja.


Äntligen

Jag fick en tid klockan halv elva. Skönt men ändå jobbigt nu måste ja prata med någon okännd person och få dom och förstå..


Nehe

Sov inte en blund inatt heller. Sen körde ja emelie till jobbet och åkte och prata med emir om allt. Känns skönt att ha sagt lite till han nu så man inte behöver oroa sig för att alla tycker man är cp på jobbet. Nu får ja bara vänta på att klockan ska bli åtta så ja kan ringa till vårdcentralen. Idag är jag stark och ska verkligen klara att ringa dit och ja måste få en tid idag! Inatt när ja somna till i någon minut drömmde ja massa matdrömmar och vakna och tänkte pusta ut , sen kom ja ihåg att de inte var mardrömmar de va verkligheten för mig nu. Ja har inte kunnat äta nått idag heller så magen är i uppror. Hoppas verkligen läkaren har nått bra att komma med för ja orkar inte må såhär länge till. Ja är ingen vacker syn idag. Efter att inte ha sovit och gråtit endel och sedan bara vart down.
Ser man ut som ja vet inte vad. Men inte ens de orkar ja bry mig om nu.


Finns inga ord

Glömm attja skrev att ja saknar när vi bodde ihop. Just nu har de året inte ens existerat för mig för ingen som
Älskat en beter sig så. Och ja är helt nere på botten nu och det är dax att ta tag i detta nu och prata med en läkare. Jag kan inte hjälpa mig själv upp längre. Ja ser ingen framtid jag ser ingen morgondag jag ser inget ja känner mig krossad och slut för detta liv. Imon måste jag ringa läkaren och tjata om en läkar tid( man måste tjata för att få komma till läkaren här) känns så jävla jobbigt men ja måste måste måste får försöka få emelie och tvinga mig.


Jobb

Har rast och dagen är helt fuckt up . Jäkla natt... Blääää.,.


:(

Alltså ja har inte sovit en blund inatt:( ja vakna av att ja trodde de va djur i sängen sen vakna ja av att de känndes som någon låg hämte mig. Satte mig rätt upp i sängen och va livrädd. Sen drömmde ja massa hemska drömma om kärleken. De va en piss natt helt enkelt. Får vi se hur denna dagen på jobbet blir :/


Vardags minnen....<\3

Ibland när ja inte tror mitt hjärta har en enda bit kvar brister det ännu mer... Bilder säger mer än tusen ord.. Ni undrar säkert hur ja kan va så dum och skrivs ut allt här och låta han se hur ja mår. Men ja vet att han aldrig tittar här så här är min fristad att va ärlig! Jag saknar våra tider då vi bodde ihop - allt bråk bara. Just att vakna med dig varje morgon. Och bara göra alla onödiga saker ihop. Jag saknar till och med när du satt och gapa och skrek när du spela i köket


Tusse

Jag har glömmt att berätta här va tusse har för små ideer i sin lille hjärna. När ja brukar vila middag eller har sovit en hel natt vänder ja på mig så har han släpat upp BÅDA mina strumpor i sängen:P dom ligger på rad jämte mig. Sen har ja även vaknat av att en prynads kanin som ja har i fönstret har legat jämte mig i sängen( den är sjukt tung ) den roligaste gången var när tusse jama som fan så ja gick upp och han sprang före och skulle riktigt visa vad duktig han varit under natten. Då hade han hämtat svinto från köket ett lock till raklöddret på badkars kanten och proppen till diskhon och lagt de i en fin rad på soffan. Haha han är störd men världens sötaste :) idag vakna jag av att han lagt en tampong( med plast på) i min säng :P (han älskar att leka med tamponger , hellst ska man kasta dom så han kan hämta dom.) söte..


Ja

Ja hatar att handla själv! När nicko och ja va ett va de sjukt mysigt att handla men nu suger d bara. Idag handla ja en film me så nu har ja myskväll:)


Fixat

Hur otur har ja inte när mitt paket kommer IDAG!! De ja skulle haft på mig i helgen:P och tillråga på allt är skorna försmå :(:( ledsen ja blir! Hoppas de går och byta dom!! Dom va såå grymmt snygga!! Men ha älska bodyn:D de är transparent tyg mellan brösten så de blir nått extra:) och imon får vi hö och hyr släp så vi kan handla spå de börjar lösa sig me stallet iallafall!:)


Måndag.

Heej. Då va de måndag och ja har klarat av arbetsdagen. Men mina känslor snurrar runt som en virvel vind i hela kroppen och de gör mig ledsen med massa gammla goa minnen
Som man aldrig kommer uppleva igen. De suger så hårt ja vet inte hur ja ska ta mig ut detta.. Men sen va vi och skrev på kontrakt för stallet också . Och fick veta att vi inte kan va me på hö leverans innan om tre veckor så nu har vi tre dagar att fixa de på och allt annat . Stress stress och svart hjärta.. Hoppas de löser sig.


Natti

Natti natti på er! Nu ska ja resigna för idag och sen är de dax att ta tag i ännu en hård arbetsvecka. Ja ska göra rätt mö denna veckan så de går nog de me . Ja ska skriva kontrakt på stallet,på konsulation,till bum och få hem min älskling Flinta:) hoppas livet kan kännas lite mer värt när hon finns i de igen :) just de hitta bild på mins fransar på helenas sida när hon gjorde frans förlängning på mig:)


Hjärta

Idag får ja iallfall sprita lite kärlek från tröjans bild:P


Fint

Här är minaälsknings parfymer just nu :) titta va fräsh man är på morgonen och de enda som är fejk är löshåret hahafejk är snyggare;) gud de är så jobbigt att ja känner mig så ensam och ledsen när ja är hemma för ja älskar verkligen min lägenhet nu ja börjar få iordning på den :)


Inget

Har inget att göra Så ja skriver vell lite till här då. Går dagen va bra tills den inte va de längre. Jag hade super kul på förfesten de va jag,jossan,liza,emelie,masshi och elias. Vi cp dansa drack och åt lite plock mat de va kul sen blev de bowling och de va kul att träffa allt folk alla va så fina och glada:) de börja vell där att jag såg Nicko några gånger men försökte att inte ens titta på han för att inge boi ledsen. De lyckades ja med rätt bra faktiskt för ja hade kul på bowlingen me. Men sen åkte vi hem till jossan igen och ja börja tänka och d gick ut för så de va där allt blev kaSSt. Menja dracK lite mer än sist me. Inte så ja va sten packad som ja bruka va innan utan nu va ja mer lullig . Men ja känner att ja inte vill gå ut men hur ska man då träffa nytt folk? Jaja någon dag är ja vell redo igen. Att kunna gå ut och ha kul en hel kväll och inte gå hem och lipa ihjäl sig. De kommer de kommer..


Filt

Tusse älskar min nya filt ja köpte <3 synd bara att han fäller så såhela filten är full me hår :P


Cjk


Bilder

Bilder från igår innan allt sög.


Blä blä blä

Om man kunda sova sig igenom olycka..


Stavning

Stavningen suger ingr gör att ja är full , utan för ja skriver på iphone pch den suger,..


Trasig..

Alltså ja är så sjukt trasig att ja inte vet vart ja ska ta vägen. Visst ja mådde bra me mamma och pappa men där kan maninr gömma sig hela liver. Ja ville sudda bort allt genom genast att p
Må bra och de bak tände. Ja är så borta att ja inte vet in eller ut och ja
Är olycklig met än man kam bli, rent ut sakt så vill ja inte finnas mer för javet int hur ja går vidare. Visst ja skriver detta utan att va sten packad menja känner mig lika fittig, sämst och ovärd även om ja inte är full, ja är tom och går och lägger mig so
Vanligt..välkommen hem...känns rätt tråkigt att sabba sminket man lagt ner på tid på....


Familj

Jag mår så bra av att vara hemma hos familjen och bara cpa och mysa på fredagar. Då mår ja verkligen bra och känner mig glad:) sen är de desto jobbigare att åka hem efter helgen och va själv igen. Jag vet också hur ja fått mitt cpiga sätt haha för min familj är likadan <3


Bläää

Köpte ett bar nya strupbralls d va längesedan jaghadd sånna med ett sträck bak så tänkte ha de imon :) MEN MEN mitt paket har inte kommit så ja har inget att ta på mig är sååå irriterad över d!


..


Hemmet

Jag håller på att försöka inreda mitt sovrumm nu me . Ja får köpa lite i taget så idag blev de en ängel till fönstret och en fjärill till väggen blev även n fin fin lampa till vardaga rummet. Ja har suktat efter en kristallkrona sen ja va liten :P


Bilder

Här är dom
Sakerna bag köpte de gick på ca 1700 mycket pengar men då köpte ja även lampa, ridskor,ridbyxor och minälsklings parfym.och detta brukar kosta multum hemm så ja är nöjd :)


Dag

Snygga ridbrallor med loggan på benet :) och vi toglite mat på ullared me mumma:D


Ullared

Upp tidigt idag och kriga på ullared nu när d är lön och allt ;) har äckligt hår och orka inte fixa mig så idag ser ja ut som en liten flicka med inbakad fläta och inte nått smink nästan . Men d är gött d me ibland:)


<3

Allt som betyder nått är dom som
Finns kvar när allt är jobbigt. Dom
Som ställer upp även om du suger som person. Även om du är trasig och varken vet in eller ut så stöttar dom dig. Ja vet villka mina stjärnor är.


Få faaan heller

-Om du inte menar nått seriöst och inte kan se en framtid med mig eller inte är klar lekt skiter vi i detta, jag vill ha ett förhållande nu som varar.

-Jag känner det samma ,jag vill vara med dig hela livet och skaffa ett liv med dig. Jag är trött på att leka och va singel.



Skit snack.


Nattis

Åhh godnatt på er folket. En arbetsdag till sen är de lång helg igen. Jag tog ledigt fredag så jag, mammi och Malin kan åka till ullared de ska bli siper mysigt..<3 sen vill ja också säga att ja inte förstår mig på endel folk hur jävla ego man kan va i denna världen? Är de okej att skita i den eller dom bästa vännerna helt för du hittat en pojkvän som du tycker är helt underbar? Bara ställa in saker för manär " trött" när man igentligen vill träffa killen? Vem fanns för dig när du hade ett tråkigt slut på ditt förra förhållande? Håll kvar om vännerna som firfarande klarar sv din ego stil... Mysigt att folk kan förändras så fort för någon annan me. Kul att ja va den personen för ett antal år sedan.. Känns bra att ja kommit ur de:) ne ha de göttoch nana fin!


Förstår

Förstår henne hur hon känner :( bajsigt.. Men hade ni verkligen tagit tillbaka en otrogen kille? Hade ni kunnat lita på han igen?


Ge upp

Ja får ge upp om
Att paketet ska komma nu :( bläää!! Men något som
Är bra är att ja får en bra lön denna månaden som ja ska lägga på hästarna :) och en annan kass sak är att ja alltid ältar allt och hoppas och hoppas och hoppas lite till men de blir oftast inte som jag vill och de suger när de har me känslor att göra och ja gång på gång blir ledsen.. Bläää.. Visst de gör mig starkare men när ska ha få tillbaka ? Nog om de jobbiga. Jag va på möte idag. Vi va en sjukt go grupp och de va skoj ja skratta massor :D hade gjärna haft utbildning med dessa folk i en vecka:) köpte denna vackra oranga tröja me:)


Hoppas

Gud ja är verkligen orolig att inte mitt paket ska komma:( har fått mail att dom skickat de men de är ändå från usa. Imon ska ja på utbildning de ska bli sååå skönt att göra nått annorlunda.:)


Nooom

Skulle ta kort på skorna ja beställt men nu hittade jag inte dom
På hemsidan. Men ja hitta några liknande . Mina ja ska ha har dom kortare skaft och är svarta :D såå snygga !! Älskar dom röda sulorna <3


Smink

Denna sminkningen typ:) kul att de ja ser fram emot mäst på lördag är att fixa sig haha. Hoppas hoppas hoppas mina saker hinner komma bara.. Håll tummarna med mig!


??

Kan man vara kär
I en tjej?? Haha ne men Megan Fox är sååå sjukt snygg! Ja är kär i hennes utseende.. Ja vill lite ha hennes look på lördag :) platt hår sotiga ögon och lite röda läppar.. Dock kan man ju aldrig jämföra sig me henne men hon har fin stil me :)


Tränat


<3

Saknat min syster<3


Glad

Helt plötsligt fick ja ett lyckorus. Vet inte varför för inget är ju direkt kul
Nu men ja tackar och tar emot :P nu tittar ja dirty dancing den är

Söt den filmen :)


Förhållande.

Hum ja tänker lite på förhållanden, bollar lite tankar, ett minus med mig i förhållande är att jag oftast i början inte visar så mycket känslor och sen efter ett längre tag när ja börjar visa och känner som starkas så brukar killen ha tröttnat på den kalla Hanna, sen har jag även väldigt lätt att tänka alla mina lediga dagar med min partner och vill umgås med den väldigt mycket. Jag blir också väldigt osäker på
Mig själ. Jag älskar den andra så mycket att jag jämför mig med alla andra tjejer runtomkring och känner att jag inte räcker till. Sen har jag också märkt att jag är en riktig tjej i huvudet. Jag vill hellst att killen ska kunna läsa mina tankar och behandla mig så som ja vill bli behandlat. Oj de blev lite mer än en kass sak om mig men de är skönt att skriva av sig:) några saker jag hatar att höra är, det är nog inte mening att vi ska vara med varandra, jaja men vi gör slut då, även om jag älskar dig så kanske de inte är vi, när man frågar "ska vi göra slut då?" och killen inte svarar. Så killar tjejer hatar dessa bråk kommentarer för att = vem är det meningen man ska vara med då? Finns det bara en utvald människa som det är meningen man ska vara med? Nej ! Man är med den man vill vara med! Säg inte jaja vi gör slut eller någon liknade kommentar om du inte menar det, det får bara oss att se att du inte orkar kämpa för förhållandet. Även om jag älskar dig kanske d inte är vi? Om du älskar mig varför inte kämpa och kasta in hela hjärtat i förhållandet då och få de att bli underbart, igen vem säger vem som ska vara med vem? Det gör den som vågar satsa och vågr visa vad den vill! Och sen inte svara på frågan" ska vi göra slut?" säg bara neej jag vill vara med dig jag älskar dig. De hade vart ett svar på frågan då man frågar de när man är osäker på den andre. Mycket så tråk saker men detta har förstört mycket för mig. När jag tittar tillbaka på mitt senaste förhållande har det mästa förstörts från början för man inte litar på varandra, har dålig själv känsla, spelar ut varandra mot varandra med andra killar/tjejer för att på uppmärksamhet= att man blir ännu mer osäker på varandra, inte gör små söta saker för att göra den andra glad, kämpar så mycket att man tillslut inte vet vad man känner. Jaja nu får ja sluta skriva och tänka vidare, de hjälper att tänka :)


Söndag

Tralala ja har precis ätit gotte denna söndagen :) på söndagar är man värd lite mys när man har en jobbig arbetsvecka framför sig. Jag va utr ich gick inna me min kära mammi och pappi sen pkte jg och sola , villket innebär att ja solar två dagar i rad så nu är ja super röd i ansiktet super porrig ;) det har vart en slapp helg men ibland är de vell bra för kroppen att få ta igen sig :) jag vill börja träna och ha riktig slimmad kropp till sommaren. Typ såhär hade ja velat se mina dagar, jobba,träna,stallet. Men ja har inte råd me de och hinner nog inte de heller nu när vi slutar fyra :(:( fan fan!!


Va hände?

Haha jag hitta en bild på
Mig från thailand och va faaan hände me mitt hår där? De va ju då mitt hår gått av fyya ja ser ut som en pojke :p men gött att ha den bilden och veta att de ser bättre ut nu:) jäkla massa tjat om hår me. Ja tycker håret gör såå
Mycket på en människa.


Snyggaste!

Åhhh ja hitta äntligen en sånn topp ja vill ha och världen snyggaste glittriga hööga skor med röd sula. Men ja satt fan en och enhalv timma och försökte beställa dom men de funka inte :( så
Nu måste johanna hjälpa
Mig fort fort fort som vinden så de hinner komma så ja kan ha på mig de på lördag me bowlingen me jobbet!:) ja har iallfall färgat utväxten nu som sagt så nu ser håret ut såhär :)


Slusk

Villket slusk väder det är idag usha. Det blåser regnar och är is och slask på
Marken :O men vi va en sväng på lager och scorett utförsäljning är ju där. Jag pröva ett par såååå snygga skor men dom va co för ja fick på dom på en fot men inte andra bläää:(:( men
Men ja får la klara mig på dom
Ja köpte sist.


Sola

Hejsan världen! Ja ligger i malins säng och försöker orka mig upp för att åka och sola nu när de typ inte är nått folk på solariet. Igår färga ja utväxten me så man känner sig liiiite fräshare. Ne nu ska ja försöka resa min lille kropp så ja kommer iväg!


Söööt

Undra om detta stämmer?;)


Prickar

Hur min framtida man ska va ;)
* uppskatta mig
* vilja vara med mig.
*kan prata om saker så dom blir bättre.
* tycka jag är vacker och duger som jag är
*veta att han vill ha en framtid med mig!

Inte för mycket begärt.
Ibland undrar ja om han finns men det är nått jag inte tänker ge upp på:) (y)


Sååå jäkla trött på d

Nu sitter ja hemma hos familjen och fryser :( jag sitter ensam och tittar tv. Är så trött på mitt liv just nu. Tråkigt väder, har inga vänner att va med på fritiden typ, träffar inget nyttfolk, känns som det enda ja gör är att jobba. Men men hoppas de blir bättre snart! Och att ja börjar träffa lite mer trevliga människor för ja behöver verkligen de.


Sugen

Jag är sjukt sugen på att rida! Tur att min älskade lille flinta kommer snart:Dde ska bli så kul och börja vara i stallet igen :D och som ja har saknatden lille hästen.


Normalt?

Det är nått väldigt cp med min kropp alltså. Ja va uppe i morse och ribgde och sa att ja ville va ledig och då hade jag lite ont i magen, tänkte att de va för ja inte ätit frulle men ja gick och la mig igen och vakna vid halv elva. Sen när ja vakna hade jag sjuuukt ont i magen och mådde illa sen va ja tvungen att sitta vid toan och höll på att spy typ 6 gr men ja hade ju inget i magen så de känndes som ja spydde fast inte fick ut nått. Cppp kropp!:O ja i villket fall så är jag ledig idag!:D vi har lite att göra på jobbet så en ledig dag unnar ja mig:)


??

Hur ska ja kunna sova idag?!?! Jag somnade på soffan vid halv tre och sov till fem. Ja konmer aldrig kunna sova inatt ju :(:( jaja de är ett annat problem. Ja tänkte precis hur mysigt jag och tusse har de här hemma:) de är tänt en lite lampa som mysbelysning ja halvligger i soffan och tusse ligger på fotpallen på sin fäll. Vi har de allt bra i ibland me våran lille familj ;) <3


Patt

Den nya klänningen är sååå takt och trycker eller plattar ut passar bättre:P den plattar ut pattarna. Ja har typ tedan inga bröst så med den klänningen är man helt platt från sidan så ja kanske skulle sy om den lite:)


Utförsäljning.

Idag va ja på jobbet från sju till sju. Va på utförsäljning och fynda lite. Köpte bla annat en röd långklänninh från versace.


Utväxt

Guuuud va ja måste färga utväxten IGEN . As jobbigt att vara mörkhårig för utväxten är sjukt ful och syns så mycket nu :( ja hitta ett kort när ja va ny färgad och hade lös fransar då blev ja sugen på att färga håret mörkar typ megan fox men de vågar ja inte.. Lägger upp i mörkt och blond! Skulle va väldigt glas för svar vad ni tycker ja passar bäst i?! Snälla hjälp mig!


Alla <3 dag.

Ja idag är de alla <3 dag. Och ja själv tycker den dagen är super mysig om man har någon att fira med som
Man verkligen älskar. Dock hade ja önskat att killen man va me gjort nått sött precis som tjejerna vill göra nått sött för dom. Ingen av dom killarna ja träffat har gett min en söööt hjärt dag . De har bara vart massa trubbel den dagen tyvär. Men idag när jag är singel får ja en bukett med ett sött kort i levererat till dörren. Ja blev så fruktansvärt glad att ja fick rysningar och kännde en klump i halsen stt ja ville gråta. Haha jag är så känslig nu för tiden. Men ja blev sjukt glad och jag älskar små söta överaskningar som
Man vet att någon bryr sig <3


Tusse!

Han är så underbar! Ibland är han så sjuukt jobbig men oftast är han bäst sötast och bäst igen! Ja vill bara klämma i han och lyfta han och bära och pussa han haha. Han är mitt barn helt enkelt. Visste ni att innan ja skaffa han gilla ja inte katter, de vaNicko som gjorde så vi köpte han men nu är ja kär i han så ny är han min;) så imon ska ja spendera min alla <3 dag med min tuss!:) hihi.. Ps håll tummarna för att min bil startar imon morgon!


Mat

Idag laga jag chips låda till matlådor till veckan. De är ett rätt skummt recept för man använder chips i rätten. Dock är den sjukt goo:D


Svårt

Det är jobbigt att alla känslor om att ja mår skit kommer tillbaka så fort ja kommer hem till min lägenhet. Jag vill inte flytta härifrån för lägenheten ligger väldigt bra till. Jag känner mig så ensam och onödig. De är jätte jobbigt att känna så i sitt eget hem. Att inte vilja åka hem för man vet att känslan är tillbaka. Pust jaja detta kommer inte gå fort att komma över men ja har iallafall kommit en bit.


Prix

Idag så vakna jag vid sju men låg kvar i sängen till elva sen åkte ja och Emelie till ridhuset och titta på grand prix deva finalen idag :) dom vinner rätt gött me pengar 160 000 hade inte ja sagt nej till :P ja blir så sugen att ta ett lån och köpa en fin läromästare så ja kan börja tävla och bara träna träna träna så höstar är ens liv igen :D man mår så bra då :) nu är ja en aväng hos familjen sen ska ja hem till tuss och mysa i soffan :) just de vi fick band av Lovisa så vi slapp betala inträde sjukt skönt :D Tackar Tackar :)


Wiiee

Ja och Emelie va på harrys och vimmla idag de va mys kul och lovli :) ja va glad hade trevlig och störde mig inte på några fyllisar;) ja drack bara två glas vin och en cider sen räckte de för mig de känndes super :) ( och vi va ändå där vid halv elva) träffade Marianne också hon är så söt :D det är den enda svärmor ja verkligen gillat till 100%:D ne nu ska ja sova:) hade mina linser på mig idag:)


Tack!:)

Tack för en bra dag Emelie hjärtat :) vi jobbade
Och cpade alla på jobbet verkade va på bra humör och alla flumma och va roliga solen sken och vi fick gå 4 timmat tidigare om vi ville så de spela nog in på allas topp humör :) men ja och emelie stanna till halv två så duktiga va vi :) sen åkte vi och titta tävlingarna och träffa massa gammla gooa vänner :D vart en bra dag med mycket skratt och kul kul kul :) lite bilder på oss själva på jobbet ;)


Pust

Agrition är bara för namnet... Va i helvete!! Ja är tröttpå att va ledsen helatiden. Så nu är jag bara så sjukt jävla förbannad att ja kan slå sönder något.. Ja ville inte va denna tjej mot dig men DU har fått mig sån.... Jag tänker inte va den som sjunker lägst men ingen kan sjunka lägre än dig just nu.. Du har inte sårat mig du har förstört mig mitt hjärt och min hjärna helt så tack så jävla mycket. Och sen att du inte ens kan va trevlig och prata med mig? De va ja inte värd ne nej nej, jag har bara vart den enda du kunnat lita på och har funnits här och stöttat dig till tusen... Ne sova av sig ilskan kanske så kommer helgen fin fint!!!


Nom nom


Köpte nytt linne ett stickat rosa :)


Test

Anna hade prövat en ny choklad såg ja på hennes bra blogg. Så när ja va och handla på maxi idag så låg den där så då köpte ja den och nu har ja smakat och den va namnam


Tralaa

Tralala ja fryser om mina fötter och tossor så alla vet ;) ja tror de är dax för mig att ta mig en utgång snart fast utan alkohol då. Behöver träffa lite folk. Se lite svin och se vad man inte saknar :P haha. Imon ska ja träffa tjejerna på jobbet igen :)


Same same

Same old same old.. :/ gud va ja längtar efter att börja jobba det är verkligen sjuuukt tråkigt att vara hemma och va sjuk. Dock hade allt kännts lite lättare nu om bilen ville starta och allt de bra bara kunda hålla i sig. Men jag får vell skylla mig själv antar jag. Bara fortsätta jobba uppåt men det är verkligen svårt att jobba upp ett självförtroende :/


...


Trött

Sorry för den kassa uppladdningen men denna appen suger hårt. Man kan aldrig ladda upp bilder:/


Bra

Sjukt hur sugen
Man kan bli på att bara göra sig super fin och gå i högaskor<3


..

hallo dääär.




har bloggtorka..
älskade hår :)

Duktig!

Ja va duktig och tog tag i att laga mat :) de blev enchilladas eller hur fasiken d stavas:P sen bytte ja sand i tusses låda , diskade och dammsög så lite duktig vart ja allt;) åh ja behöver jobba lite övertid så ja tjänar mer pengar nu!!


Onsdag?

Är det idag va? Snart helg då ;) jag har inte så mycket att skriva om förutom
Att jag måste lyfta min röv ur soffan och gå och laga matlåda. Blä jag orkar verkligen inte usha vad det är boring!pappa starta min bil lite idag med startkablar mer , får la se om den startar imon :P


RSS 2.0