Natti snart

Natti bloggen, tänkte passa på att skriva lite innan ja somnar eller försöker somna med sprängande huvud och feber typ:/ Men om man inte tänker på de har ka hört att de känns bättre :) idag har vi storstädat hela huset så fint de blev och Gud va duktiga vi va:) imon hoppas ja på att kunna sola om ja inte mår allt för piss för ja känner mig VIT som ett A4. Imon kommer också Olle på besök vilket betyder att ja blir tredje hjulet här i huset. Jaja ja står nog ut;) hade dock kännts bättre me två tuttor duvor me sig om man visste nått själv !! Men hoppas ja mår bättre imon så får ja cpa för mig själv om dom bara hör varandra som dom brukar haha:P sen är de fredag helg wiho närmare hemresa!!:D ja och Frida ska köra road tripp till Ullared när ja kommer hem sen äta middag sen t-kväll!! De ser ja fram emot som bara den. Ja börjar också få lite ångest hur ja ska klara mig utanJulia? Ska iallafall hälsa pö henne minst en gång i månaden men de e ju på tok för lite igentligen :( ska komma på någon lösning så hon kan teleporteras till mig och ja till henne:D ne dax att få sin skönhetssömn.! Ps skriver från mobilen om de e mycket fel och också därför ja inte lagt in någon bild.:(

Just d..

Ja vakna i morse eller i natt av att en myra kröp på min arm yuuu i min SÄNG!!
Deen va stor som fan också usha usha äckel myra illa att bara dom vill sova med mig ;)
Ja vill inte sova med er äckel myror!!


Ge upp..

Yes nu är de klart ja ger upp nu :)

Julia sitter och tittar fotboll nu så ja fick sätta mig vid datan :)
Usha vad ful Ronaldo är :O varför tycker alla han är så snygg ja fattar inte !?!
Måste igentligen sätta in min mob i datan och fixa massa saker men ja orkar verkligen inte!
Åh vad man blir  taggad på att hitta på massa kul saker när de är fint väder och man ska hem nu snart igen..
Då ska ja bara förbereda er där hemma i Borås att ja kommer tjata sönder er så vi ska hitta på nått kul varjedag! Så de så haha :)


Julia skrapar färg för fullt när hon inte posar ;)


Ja skrapra för fullt!


När ja och Anna va på viskan i söndags och slappa.. Va lite lagom sleten efter fest tredagar i rad och ingen sömn men när man är hemma måste man passa på att träffa vänner och vara vaken ;)


Ja och mitt hjärta :D


Eddie och Jag på harrys i Lördags haha..


Frågor?!?

Jaha då va man i Sthlm igen då . Ja vill verkligen bara va hemma när det är såhär fint väder för då vill man grilla, mysa, umgås,festa och allt sånt med sina vänner. De kan man vell göra här i Sthlm också om man har sina närmaste vänner här och det har ja ju inte, bara Julia då <3 tänk att vänner och familj betyder så mycket ja som trodde ja skulle må så mycket bättre av att komma till en annan plats, men va hjälper de med en underbar plats om inte dom man älskar finns där? Gud va ju låter ljup nu men så är det faktiskt !! Ja mår inget vidare idag , igår va ja så trött så ja gick i sömnen och idag är ja sjuk:( fast ja låg i solen i någon timma nu ändå för ja vill bli bruuun:D jobbigt när man tänker så mycket som ja gör nu. Skulle verkligen behöva min nya tattooo nu som de ska stå " never look back" på. För de är så sant , man kan ju tyvärr inte ändra nått som redan har hänt:( Ja förstår mig fortfarande inte på killar? Kam ni inte bara säga va ni vill rakt ut?:) skulle bli såå mycket lättare då. " ne ja vill bara ligga" yes ok då vet man de. " ja vill ha nått seriöst" jaha då vet man de. Varför tror killar att dom måste säga att dom tycker om tjejen för att få ligga? Boys boys boys pröva att va ärliga någon gång lovar er att de funkar bättre haha :D spela svår eller va för på? Ja vet inte hur de är för ja pallar aldrig med att spela de spelet. Hur vill man ha de svår eller på??

Mys dag med mitt hjärta :)





Idag blev de mysdag med mitt hjärta Anniz, fan va jag saknar henne i sthlm alltså!
Vi tänkte äta på viskan men de va stängt så vi gick till tantgrön och ja tog en sallad skit äckliga va den torr och usha ät inte där!
Sen satt vi lite i parken och på trappan vid viskan och sola i de fina vädret. :)
Efter de åkte vi en sväng till Almenäs och tog en glas och satte oss på stranden och prata en massa om allt..
De känndes bra att prata med Anna om allt mellan himmel och jord behövde de för just nu är ja lite förvirrad av allt.. Jobbigt jobbigt..
Killar ni borde skriva en bok så man förstår sig på er !
Snart bär de av mot sthlm igen men ska hem och ha semaster om ca två veckor och då ska ja och Anna hitta på en massa kul saker wiii ser redan fram emot de :)
Hejdå Borås så länge..


Sova ? Vad e de?






Ja denna långhelgen har ja verkligen glömt av att sova eller a ja har inte hunnit med de :P
Allt som allt har ja nog sovit fem timmar på tre nätter.. jaja sova får man göra i graven :)
Har haft de riktigt toppen under helgen i Borås iallfall kul att träffa alla folk man känner igen , även om de inte är så många hemma nu just denna helgen.
Nu ska ner till stan träffa anna fika lite på viskan och prata massa skit ;)
Ikväll bär de av mot Sthlm igen.

och Tess din mupp lever du?


Nu kör vi igen..





Japp nu kör vi igen!
tre dagar i rad de e ju lika bra att passa på när man är i Borås ;)
Dock är typ inga av mina vänner hemma just nu men hoppas på att Anna vill hänga med ikväll också? Snälla snälla (A)
Ja fick med mig Anna från jobbet (eko) ut sen prata ja med Eddie också och han kunde ha förfest och Tess kommer hem från gbg vid tolv så då möter hon oss vid Harrys..
Blir ju kanoners bara att höra av er om ni vill följa med gott folk! :D


bilder

Meeer bilder...





Elvis fick va med :D


Bad


Titta va duktig ja va och gjorde en så "fin" midsommarkrans... Men ja försökte iallafall!


Midsommar..


snodde en sommar bild av Anna :D


Vi va hemma hos anna igår först va de bara ja,Malin,Anna,Emma och Micke sen kom de lite mera folk men de va mysigt att träffa Anna bara så ja hade en mysig midsommar..
Själva midsommar är alltid så överskattat så ja kände de eh skit samma bara ja är med dom ja tycker om så är ja glad (Y)
Ja blev jätte jätte bad sugen mitt i natten ja vill åka ut till en sjö och bada men de ville ingen annan och Anna tyckte synd om mig antar ja så hon sa att vi kunde bada i jacuzzin istället..
Sen när alla väl börja bada somna ja på golvet för ja va så jävla trött hade ju inte sovit nått dagen innan :P
Ja vakna av att Micke och Oldberg lyfte mig i armarna och benen och försökte slänga i mig i vattnet.. haha..
Sen bada ja lite också sen däcka ja i sängen igen haha..
Men de va en mysigt midsommar nu vill ja bara ut idag också!
Det är ju faktiskt lördag!! wii..


Ja blinka precis så nej ja är inte så stenpackad som ja ser ut :P


Micke fixa min mobil och försökte lära mig lite haha !


Ja och mitt hjärta monga som vanligt :D <3


Börjas att fixas för bad!!


Oldberg gör sig redo för att bada..


Tussarna i vattnet :D







Sommar bilden :D


Lyckad kväll igår :)






Vi va hemma i borås vid halv elva kanske igår och ja va så jävla sugen på att gå ner mot viskan och ta ett glas vin ingen ville hänga på men så prata ja me tess och hon ville de.
De passa ju bra etersom ja saknat henne sååå mycket och ville träffa henne och tjöta lite skit :D
Sen när ja väl börja prata med andra folk ville dom också dit så vi blev jag,Tess,Anna,julia,Emil,Lindbratt,Olle,Hampus .
Vi va på vinci först ja och Tess dela på en vin flaska de va ju inte lite gott den slank ner snabbt haha.
Sen stängde de så då gick vi vidare till Franks där vi träffa andra Tess och Eddie :)
De va trevligt och träffa folket igen alltid lika kul att komma hem nu :)
Ja belv dock lite sur på Anna haha :P Men de löste sig.
Men jag hann typ inte sova nått inatt så de blev inget smögen idag.
De blir en hemma fest med Anna och Malin och några mer i Annas hus :D:D
Hoppas de kommer lite trevligt folk..
Ne nu är de dax att börja dricka!


.......

Nu ligger ja ute på gräset och solar det är inte ett moln på himmlen idag heller fan va skönt de är:) ikväll bär de av mot Borås och imon blir de upp tidigt och åka till smögen och ja lär vell inte sova nått i helgen heller så ja fundera på att gå in och sova någon timma. Ska man hitta på nått ikväll eller bara sova??

Midsommar..



vad ska man göra me håret på fre?



Fan va ja är trött nu, jag har legat hela dagen i solen och solat och solat och solat mitt ansikte är allt lite lagom rött nu de gillas (Y) ;)
Vi åkte till bad klippan eller vad de heter det är ett litet berg precis vid vattnet i skogen typ jätte mysigt och där låg vi och sola i några timmar :D
Sen har vi jobbat och nu på kvällen så red vi ut en sväng i de fin fina vädret hästarna va lite cp dom va rädda för allt och Robby ställde sig lite men annars gick de bra men idag va en sånn dag där vi va helt slappa av värmen så vi orka inte med dom om dom hade cpat mer..
Imon blir de full fart vi ska jobba och fixa allt mycket eftersom Nathalie kommer hem imon sen ska vi fixa oss ta in hästarna äta och ja måste packa också eftersom jag inte orkar göra de idag.
För imon ska vi möta upp Olle och Fredrik klockan fem vid sumpan typ och de tar ett tag att ta sig dit.
Så de blir full fart..
Vi ska nämligen hem till Borås imon och bara ova där typ sen bär de av till Smögen på Fredag och fira midsommar vi åker dit med Emma sen möter vi upp massa kompisar där , hoppas de blir en bra midsommar bara :D
Nee guud va mitt ansikte bränner nu de känns som de brinner typ..


Kläder..

Kläder..


Min omtalade tröja med krdjor dock är den ful på denna bilden för ja fick bara dra över den över mina andra kläder.. Älskar denna tröjan :D




Så ska ja ha denna lilla vita ja köpte på Nelly till midsommar?


Eller denna blommiga rosa/gula ja köpte På Salt?


Eller denna vit/rosa ja köpt på Bik bok..
Fan de är inte bra att köpa tre olika klänningar till midsommar nu kan ja ju inte bestämma mig men de lutar åt den sista.?. Men när ska ja andvända dom andra nya då? :p
Får vell bli när ja åker till Borås då , men då lär de vell regna på dom ;)

 P.s titta vilka snygga mjukis ja har på mig grrr ;)




och domma skorna köpte ja :D Porriga och ja blir en jätte i dom men va fan älskar man skor så :D


Ska ja?

Ne folket ja fundrar lite om ja ska orka ta kort på lite saker ja köpt och lägga upp i bloggen :)
De e ju alltid roligare att läsa bloggar där de e mycket bilder, så ja tar nog och gör de nu..
Tjaoo..


Ja i solen på våran grillfest i helgen... Som spåra rätt rejält :O



Julia och Malin Grillar :)



Olle öppnar ölen..


Och Julia myser på filten,, sen gick de bara utför..


Vilken klänning?

Nu har ja och Malin varit i stan igen och tittat och fikat på companiet fan vad god paj jag åt men usha vad mätt ja är nu fy fy!! Ja shoppa en klänning så nu har ja tre nya att väljs mellan på midsommar hur ska ja kunna välja nu?:O nu ska vi snart till Vallentuna också handla mat för malin har ätit mig ur huset;) ska även köpA hårfärg för ja har en riktig jävla hemsk utväxt! Ne nu orkar ja inte skriva mer.. Imon åker Malin hem:(

Grilll....



Nuu köör vi ..
Nästan illafall ja ska hämta upp Olle vid bussen vid halv sex så efter de kan ja dricka dååå köööör vi ;)


Bröllops hysteri

Godmorgon Sthlm ! Idag är det lördagoch det är bröllop i stan och ja kan tänka mig att de e fullt med folk i stan. Men ja ska hålla mig så långt bort från stan som möjligt för ja tycker det är så överskskattat att alla ska fira det som fan, ok kul för dom att dom ska gifta sig men hysteri hos alla andra folk som inte har med dom Att göra. Vi ska snart tända grillen och börja grilla och dricka men först ska ja fixa mig och fixa iordning grillplatsen:)kanske bloggar sen igen och lägger in en bild när ja,Julia,Malin har fixat oss om ni har tur;) tjaooo..

Karby...






Nuuuuu har vi varit och ätit på karby grillen Malin fick lite lyx mat ;)
Vi skippar att grilla ikväll för vi är sååååå jävla mätta!
Vi kör grillen imon istället :D
Ne nu ska vi ut och ta in hästarna sen ska ja ut och gå en stund :)


Bra där Hanna!

Heeeeeeeejjjj!! ;)
Har inte orkat vara inne på datan därför ja inte skrivit.
Nu är Malin här den lille bullen :)
Igår va vi i stan och shoppa eller a vi och vi ja shoppa ;)
Ja köpte snygga heels, en mjukis tröja och världens snyggaste tröja i värden!
Ja är verkligen kär i den haha det är en vanlig svart tröja med kedjor på axlarna huuuuur fin som hellst :D:D
Sen va vi på sex and the city två den va skit bra fan va ja skratta :D
Idag har vi jobbat sen sola vi i några timmar inte för de syns men de va gott att ligga i solen :D
Nu red ja och julia ut en stund de va jätte mysigt med massa fält och skog och fin fint väder!
Imon ska vi en sväng till åkersberga så Malin kan shoppa lite också ;)


HEMSK!


Såhär hemska kan man se ut på landet ;)
Ne nu bär de av mot täby och shoppa lite :D:D:D
Maaaaallliiiiiin är här :D
De va lite kul innan idag i stallet när ja titta upp på malin och hon hade typ samma frisyr och örhämgen som mig då va vi lika de va nog första gången ja tyckt att hon ser ut som mig stakarn ;)
haha..


Malin...





När kommer denna ut? Kommer den ut? Linda annars fixar vi egen som vi prata om!!! :D


Idag är de söndag men de känndes verkligen som söndag igår.
Igår va en riktig riktig slappar dag ja va as bakis på morgonene och slapp som fan under hela dagen så vi satt här ute i skogen och slappa åt glass och titta film sen va vi och åt på Karby grillen också de va gotte :D
Ja som han hade hoppats på kärleksfilm igår kväll men de va en comedi den va rolig men idag vill ja se en bra kärleksfilm!!
Imon kommer min lille Malin wiii ska bli sååå kul!
Synd bara att vi har stallet så de e så svårt att åka iväg mycket men vi får vell matcha ihop de :D
Åhhh när man bara slappar såhär och ligger inne tittar tv och de e tråk väder ute vill man ha pojke :)


Gårdagen


Min outfit igår :)
De va skönt att ha vågigt hår igår för de höll i sig lite bättre :)




Betongkepsen på och ja mår illa :P
Så går de när man är ute haha ;) Vi va hos Tilda först sen skulle vi gå och möta upp Sammy men vi va för unga för den krogen så vi gick med hans kompisar till berns istället :)
De va trevligt, och ja fick dricka mitt efterlängtade rose vin wiii de va gotte :D
Men ja blev ju lite lagom snurrig haha gott de!
Vi åkte hem ganska tidigt för vi har stallet men ja va forfarande full när vi åkte hem så ja satt och sjöng jul låtar för mig själv på bussen haha..
IDag blir de Dejt med Julia på karbygrillen ;) Vi har ju inte ätit där än så idag är de dax!
Sen ikväll är de bröllopskväll på tv så de blir att titta på kärleksfilm wii de va längesedan som sagt är de bra att titta på kärleksfilmen för de e de närmaste kärlek man kommer om man heter Hanna Nyberg ;)
Och de e lördag idag och vi ska inte ut va duktiga vi är :)


kööör? naken?




Idag kör vi på skinn kjol och genomskinlig tröja med svart bh under undra hur många gånger man får höra "din bh syns " idag ;)
Ne nu köööör vi :D


Åhhh Fan vad ska man göra nu vill ja lipa!






Åhhh ja blir så jävla arg på tre alltså..
Först tog de tre veckor för dom att fixa så ja kunde andvända min nya mobil som ja skulle och för dom att avsluta mitt gammla abonemang.
Sen nu får ja en räkning pån 800 alltså på båda mobilerna men de va dom som krångla för ja sa till henne att avsluta de ena abenomanget dirr så ja skulle slippa betala för båda ja sa hon så gjorde hon inte.
och ja kunde inte andvända min nya mobil så nu ska ja alltså betala för den mobilen som hon skulle avsluta som hon inte gjorde på TVÅ VECKOR och de va inte ens hon som gjorde de efter två veckor de va kundtjänst!
Plus att ja ska betala för min iphone som ja nu har haft i tre veckor utan att kunna andvända den..
ja blir så jävla förbannat arg ledsen ja okar inte detta nuuuu!!!!
Nu tar ja och dricker upp min rose flaska och begraver mig!


Wioohoooooooow


grrrr




Nu är Julia ute och rider..
De piss regnar som satan i gatan idag.. i morse när vi tog ut hästarna och allt blev ja dränkt av allt vatten så ja va blöt som fan sen när vi jobba de va inte lite skönt att komma in och sätta på dig torra kläder sen :D
Där kom man allt ihåg lite hur de känns att bo i borås ;)
Ja lyssnar just nu på jojo`s gammla låt too little too late.. ja gillar den (Y)Ne om man skulle duscha och bli lite fräsh och börja locka håret och allt men frågan är ju om de kommer hålla i sig i detta vädret :(
Ja är inte party sugen igentligen jag är bara sugen på att supa.. ja de låter jävligt hemskt men så är fallet.
Åhhh nu lysnnar ja massa party musik också wiii wiii wiiiw!


Duktiga..



<3


Nu har vi varit ute och gått i skogen i en och en halv timma sen gick vi förbi bilisten fan va ja va sugen på att köpa en glas eller nått godis men de gjorde ja inte! :D
Vi hämta ut våra biljetter där som vi hade beställt till Emd`s konsert som ska va i borås wiii de ska bli kul att titta på dom på Åhaga :D
Nu blir de snart criminal minds eller hur de stavas.
Sen blir de nana för fan va jag är trött!
Jag är så jädra sugen på rose vin nu! De står en flaska här och väntar på mig men ja vill vänta med att öppa den till helgen..


Helgen (Förra)



Förfest hos Tilda de va nog de roligaste på hela kvällen och de va bara ja, Julia och Tilda :P


Vad gör vi?


Dansa dansa rör på HELA kroppen!


pom pom  assss ;)


Tilda porrar själv :)


Nästa dag när vi va hemma såg ja ut som en riktigt bonne ;)

Hååååål!









Ja och Julia va i den nerslagna kyrkan som ligger vid oss..

Vi hitta några egna hål som vi ville bo i ;)



Suger!



Ja och syrran :D Saknar dig! Men snart ska vi leva ut semestern!




Haha vi åkte till affären och köpte godis och pröva att köra Nathalies jeep som vi har nu när hon är borta.
Det är atomat så de gick ju sådär fan de e ju svårt att köra när man inte behöver växla :P
Nu blir de tv men de e tråkn saker på tv så de blir data till grays börjar :)
Imon blir de jobb jobb jobb men vi hoppas på sol så vi kan soooola!

P.s ingen från tre har ringt än... nu får ja ett psyk bryt!!!


Treeee??



Förra midsommar... vad händer denna?




Vad dålig jag har varit på att skriva här mycket.
Ja har inte orkat gå in på Datan ens faktiskt de e därför.
Vi har ju stallet själva nu så de är en heldel att göra och vi måste hålla till på gården helatiden inget vidare om de inte är super väder.
De har faktiskt varit fint väder dessa två dagar igår sola ja hela dagen men idag orka ja inte de är as trött.
Ja har fortfarande lite storm i huvudet ja tänker ut och in heltin men vad tänker ja på igentligen? Ska man inte bara följa magkänsla och göra de man mår bra av?
Joo.. Just nu känner ja mig Deppig helatiden och inte lycklig..
Tur ändå att Julia är här :)

Just d ja har panik på tre också.
ja va inne där och köpte en mobil för ca tre veckor sedan hon sa att hon skulle flytta gammla nr till min nya mobil och avlsuta mitt gammla abonemang.
Det hände inget efter en vecka ja gick in och sa till dom dom sa att hon skulle ringa mig.
hon ringde inte ja gick in igen killen säger att hon håller på med de hon ringer mig imon.
ja väntar ingen ringer.
Så nu har de gåtttre veckor och jag står forfarande med TVÅ mobiler! VA FAN!
Nu ringde ja kundtjänst han skulle titta upp detta och ringa tillbaka till mig lite senare..
Hoppas han ringer för annars bryter ja ihop!!!


Promenix..




Julia gick och la sig igentligen ska vell ja också göra de men de känns tråkigt..
Ja är typ forfarande sur/arg , trött på allt här just nu eller a inte stan på dagen de e jätte mysigt :)
Men men de e bra härda man har vell sina veckor? ;)
Ne nu pratar ja med Malin vi bokar in lite vad vi ska hitta på när hon kommer kuuuul de ska bli saknar henne såååå! då kanske allt känns bättre också.
Ja vill bara vara hemma i lilla borran nu och ta en kvälls promenix nana i sin egen lille säng och prata med familjen och mysa :)
Nu blir de kärleksfilm de kan vell behövas !!
Men idag fick vi veta att vi får va lediga två veckor de lyser upp stämmningen lite wiii :D


Deras problem?





Ååååå just de,,,
Igår när Julia och Tilda hade hittat sina killar och ja stod jämte och hade panik och ine ville va där va de två killar i samma gäng som drog i mig och sen lukta dom på mig.!
Så stod dom två och kom fram och lukta och bara bra du luktar as gott ja titta på dom som frågetecken sen vände ja mig om sen kom dom och lukta på mig igen! Va fan vilken normal människa gör så? :O
Sen när ja va ute med Julia och rökte så Kom de en annan kille som också lukta på mig? Va fan hände???
Hahaha kännde mig värsta äcklig men paris hiltons parfym är ju god så ;)


Är trött på alla Bratts!!!



Mathilda hade andra kläder att ta på sig va nu duschad och locka håret nytt smink... Ja och Julia allt somma som gårdagen! Vi kännde oss väldigt Fräsha:P

HEJ heeeeeejjjj!
Gud vad jag är trött alltså!
Igår va vi hos Tilda först ja, Julia och Tilda sen gick vi vidare till Amba.
Ja hade verkligen piss tråkigt!
Jag är bara så jävla trött på alla bratts killar och alla ställen på stureplan.
Jag orkar inte ens titta på dom ville bara spy på dom och gå hem och sova typ haha låter normalt men ja ville hem till borås! och då är de illa ;)
Ne ja känner att jag inte vill gå ut här mera ja vill bara till borås och umgås med dom ja gillar och ha kul!
SÅ ja pina mig ute igår för Julia och Tildas skull men Julia hitta en riktig tusse kille :D:D
Idag har vi varit i stan hela dagen på " smaka på sthlm" i kungsträdgården.
De va mysigt men nu är vi hemma och jag är helt sluuut i huvudet för vi la oss typ vid fem sex tiden i morse för Tilda va mongo och kom på att de va nationaldagen och börja sjunga haha..
Ne nu ska ja lägga mig i soffan och slappa kommer nog somna dirr typ!

Haha en rolig kommentar Mathilda sa igår när vi va hemma hos henne.
" Jag har aldrig andvänt denna Bhn, ja köpte sen för den är fin på golvet"

Sen när vi va i kungsan så sa Julia : Ja har sten smak i röven, Alex: Vad sa hon att hon hade i röven? Hanna: Sten!

Haha lite kul missförstånd där :P


Ja med Julias bamsing i handen när vi gick från krogen.. Vi fick en chock att de va ljust men klockan va ju trots allt fyra :P


;)


Nu köör vi i sthlm igen ;)


Mys pys dag! ( Sletna studentare!)



Ja tittar på studneten!

Riktigt mysig dag har detta varit wii ;D
Ja och pappa åkte in till stan vid elva tiden i stan titta vi lite i affärer ja köpte en genomskinlig skorta (Y) Inte fel att ha ute dom varma sommar nätterna :D
Sen gick vi och satte hos nära strandbryggan på någon uteservering och tog en cider och slappa lite och titta på alla student bilar som åkte runt.
Fan va annorlunda de är att ta studenten här än hemma, hemma är alla fint iordning ( kom ihåg att ja locka och fixa håret i två timmar innan ) och här såg de ut som alla tagit på dig dom sletnaste kläderna dom hade och gick hårt och fullt in för att spruta så mycket öl som möjligt på varandra :O
När de kom en lastbil typ 10 meter före kände man öl stanken.. Inte fräsht!
Sen gick vi runt lite gick till kungsträdgården och titta de är lite festival känsla över hela kungsträdgården nu :) Mysigt!
Nu är vi hemma och har köpt med grill och korv och lite cider.
Snart ska grillen tändas här ute i solen och ja har precis öppnat första cidern här hemma..
De är inte helt fel när de börjar gå mot sommar!
Riktigt Mysig dag här i sthlm med Pappi :D


Ja och pappi slappar vid båtarna :)


Och mammi titta vad ja dricker nu +46 fast ja är under 46 år ;)


RÄNDER!

'
Syns inte så mycket på denna bilden men ränderna är fula! Ja också sleten och go ;)

Tralala då va de tors och imon kommer Pappi wii :D
Ska bli jätte kul att vara med han hela dagen i stan sen har ja planerat att vi ska grilla på kvällen eftersom pappi är grillmaster! ;)
Idag har vi solat ännu lite till :)
Ja blev helt röd på magen och bröstet så nu har ja fin fina sträck.
Men de värsta är att ja fått sträck när ja jobbat så nu har ja linne sträck och haltenäck sträck inte snyggt!
Haha sen va vi och jobba lite hos Birre idag också hon bara " Herregud vad bruna ni är , ni är ju typ svarta!"
Vi tycker ju själva att vi är väldigt bleka så de e bara sola mer passa på att ta vara på solen :D
Nee nu ska ja titta lite tv sen nana så de blir fredag wii..
Just de om ja får ett jobb snart så ja kan tjäna liute pengar är de bara att börja spara för då ska ja och Linda ta mc kort efter vintern :D


Tralalal!


Mongo tjoo..


Nu har ja varit ute och gått i skogen :)
De va mysigt men när ja gick över grusvägen så ringla de en orm mellan mina fötter som ja va nära att trampa på gahh :O
Hade inte förvånat mig om ja hade trampat på den och den hade bitit mig :P
Ja fick shampoo i hela ögat inna när ja ducsha också (Y) Bra där Hanna!
Ja har så tråkigt nu va men ja orkar inte röra mig! Snart börjar Greys  som tur är :D
De har verkligen varit kanon väder idag de gillas...
Hoppas de blir de imon också så man kan bränna på de röda ansiktet lite extra ;)


Vad vill ja`??



Henne saknar jag.



Henne saknar jag.


Henne saknar jag.


Detta saknar ja! riktigt sommar!


Henne saknar ja ;)


Våra utflyckter saknas!
Jävlar vad ont ja har i ögonen nu ja la mig ute och sola vid halv tolv/ tolv och lyssna på musik.
Sen låg ja där i ca två tre timmar sen va de alldeles för varmt och ja kännde mig för äcklig när de inte finns nått vatten att bada i.
Men ja har ju ganska ont i ögonen nu kan ja säga solen är stark!
Julia har åkt in till stan och skulle gå på bio med sin syster.
Ja vill också se den nya Sex and the city får gå på den när Malin kommer hit :D
Men ja skulle tagit in hästarna ¨då för bulle skulle till stan men nu sa Nathalie att hon kunde göra de , då¨kunde ja ju också åkt in till stan!
Men nu är de så jobbigt för nu får man ju inte ens plats på t-banan vid denna tiden när alla slutar jobbet :/
Ja tror de får bli en promenix här i skogen och rensa tankarana.
Ja har sånn beslut ångest just nu för framitden det är jätte jobbigt just nu :/
Jag har nog iallfall kommit fram till att jag inte vill plugga för de fanns verkligen inget som intresserade mig.
Och jag vill inte göra nått nu bara för att göra de eller ta något skit jobb bara för att ha ett jobb ja är TRÖTT PÅ DE!!!
I sommar ska man ju hitta på massa kul saker inte va på ett jobb som man inte är ledig nått på och inte får nått betalt på.
fatta inte de fel för jag tycker verkligen detta stallet är jätte mycigt och hon som äger de är hur snäll som hellst vi kunde inte kommit till ett bättre ställe!
Men det är inte detta jag vill syssla med och ja tycker inte de är roligt med Hästar längre.
Bara mysigt men inte så att ja vill jobba med det.
´Ja känner att de e dax att ja växer upp nu och skaffar mig ett vuxet liv nu.
Ja vill ha en egen lägenhet ett jobb jag trivs med typ på bageriet där hade ja verkligen varit överlycklig om ja fick någon anstä'llning de hade inte behövts ha heltid bara Nått!
igentligen vill ja ju bo nära min familj också.
Fan va jobbigt jaja jag får tänka på vad ja vill göra.
Men ja vill va hemma lite i sommar så ja kan umgås med mina vänner och när t-kvällarna drar igång vill ja ha precis lika mysiga förfester fester och efterfester som jag hade förra sommaren <3
Vad vill ja??!?! :S

Men GRATTIS ANNA :D


Detta saknas!


Fbg med Lime saknas!


Tråk!


Vad händer på midsommar?

Idag är de måste göra dag :/
Måste handla fan av de suger när man inte vet va man ska hitta på att göra för mat varje dag hum..
Men imon är de massa bra på tv alltid nått:D
Ne dax att äta sen ska vi till åkersberga..
På fredag kommer pappi och hälsar p¨å :D


RSS 2.0