Åhh underbart!

Ojojoj villken underbar dag jag haft :D Idag va ja riktigt glad och sluta tänka på alla bekymmer. Jag anna och love åkte en sväng till falkenberg och hälsa på gits gård där vi satt och fika och tjöta me Anna och Viggo ett tag. Vi känner hela familjen spång för när jag och anna va små skötte vi deras hästar så git kalla oss hennnes extra barn och anna hennes dotter blev som våran stora syster. De va super mysigt att va där och hälsa på idag och hela gården har blivit så himmla fin! När man kommer dit mår man jenast bra Och de är så mysigt där att ja vill ta me min familj dit och bara va! Iallfall vi gick sedan till hästarna och ja träffa min lovli Flinta åhh har saknat henne så!! Sen åkte vi hem i mörkret. Ja och Anna har skrattar såå mycket idag! Vi har alltid sjukt kul när vi umgås! Tack för du finns!

Godmorgon världen.

Fy ja kunde inte sova i morse ja har legat och vridigt och vänt mig och tänkt och bara velat sova bort tankarna. Tror mi kropp mÅr jävligt kasst av att ja nu de senaste levt lycklig några dagar sen fått höra saker som gjort att deinte alls vart värt att va lycklig inna och så har de hållt på. Jag mår illa baraja tänker på mat om ja äter äter ja lite sen ka ja bara äta skit om ja väl ska äta. Sen har ja ont i huvudet varjedag. Mår illa. Och de känns som ja kan börja gråta när som hellst bara sådär. Idag när ja vakna kännde ja bara en stoor klump i hela magen som går upp i halsen och gör mig illamående och huvudet sprängs snart. De blir ju inte bättre av att d är massa fenovering i mitt hus så de låter i hela lägenheten! Klaga klaga. Ja vet att ja klagar sjukt mycket men ja har ingen att prata med då måste ja iallafallfå skriva ut det. Det är så svårt att hitta någon att prata me antingen känner man att man inte vill prata me den för den bfyr sig inte eller Att den andra inte förstår eller vill förstå . Ne nu orkar ja inte skriva mer tack och hej!

Hej i natten..


såhär ser ja ut nu ;)


Nu skriver ja här igen.
Det är nästan rekord va ja skrivit mycket idag.
Men de e bara för idag har ja haft på datan som ja typ aldrig har annars.
Jag har tittat klart på One tree hill s 8 och jag blir så lycklig av den serien, Jag vet helt sjukt att man kan bli lycklig av en serie men så är de iallfall.
Det får mig att vilja ha ett så bra liv som dom i serien visst de går piss för alla i serien också men dom jobbar sig igenom de och följer sina drömmar tills dom nått dit.
Jag vill också ha en dröm och verkligen jobba för den och sedan känna känslan när man lyckas med den så jävla underbart de måste va.!
Min dröm är ju ändå att öppna eget och jag måste verkligen försöka med de.
Jag känner de nu att ja borde försöka för ja kan ju inte veta hur de går inna ja försökt.
Något som jag också verkligen vill göra som inte så många vet om att ja vill göra är att skriva en bok.
Det kan man ju iochförsig börja göra på fritiden men jag är rädd att ja har fördåligt tålamod för att vänta ut den och skriva klart den och med min stavning hade det nog bara slutat i kaos.
Men alltid när jag va yngre och gick i skolan så sa alltid mina föräldrar att jag va väldigt bra på att skriva bra ( jag vet inte om dom sa de för att dom just är mina föräldrar, eller för att jag verkligen va bra dock)
Och varjegång på svenskan när alla suckade så fort vi skulle skriva en novell eller en saga blev jag överlycklig och tänkte att ja ville ta hem den och skriva på den hemma. ( Jag sa ju inte de till mina vänner dock för då hade ja ju verkat som värsta tönten ;) )
Även när jag känner mig ledsen och inte orkar göra nått annat mår jag alltid bättre av att skriva av mig.( att skriva gör det hela minder jobbigt på något sätt)
Det är därför de blir väldigt mycket negativt här, just för jag skriver av mig här på bloggen.

Hur gör man ens för att skriva en bok? kan man skriva den sen lämna den till någon som kollar igenom den och hjälper en att få den bättre? hur får man sen någon att göra de till en bok som säljs i affärer?
Ja har bara sett hur sånt går till på filmer och där är dom ju alltid rika och kan betala för att tillverka sin egen bok :P

Ne nu ska jag titta ännu en film som jag har hört är sorglig men ibland behöver man titta på sånna för att uppskatta livet och verkligen få en kick i röven att göra något av sitt liv.

Ojoj vad jag har skrivit nu om massa funderingar :P
Jaja villket knäppo jag är men de va skönt att skriva lite nu igen :)
Godnatt ni som ska sova :)
<3


Min nya tröja och mitt korta hår och min älskade mobil som snart kommer få begravas..

Ps: Jag saknar att läsa böker som satan.. Tur att ja börjar jobba snart igen då så ja får lyssna böcker istället ;)


bra folk



Den som kan tänka så när någon lämmnar en är sjuuukt stark! :)


Aha

Hej igen måndag, På tors börjar jobbet och min ledighet är slut. Inte för ja gjort nått vettigt av den men de va skönt att va ledig. Ja behöver verkligen folk runt mig nu men ja har inga riktiga vänner längre känns de som. Dom ja umgås me är min familj och ja älskar dom så sjuuukt mycket. Men vem pratar ja me när jag behöver få hjälp? Jag vet inte , jag vet inget allas.. Men hoppas allt löser sig på bästa sätt..

Hallllllooooll

Hallo hallo alla glada barn. Idag sitter jag hemma hos mamma och pappa och tittar idol och umgås. Snart ska ja hem Till min älskade tusse boll och mysa och titta one tree hill :D men ja vill inte titta för ja har bara 4 program kvar och vill inte att de ska ta slut. Idag sov ja och nicko till tolv sen gick ja upp och åkte och köpte nybakat bröd på ett bageri as gott sen när vi ätit frulle gick vi och la osa igen . Lite slappa lediga dagar vi har :P Ja får annars panik när ja inte gör nått när ja är ledig och väl kan göra nått, men i detta mörker känns allt bara tråkigt :O så sen när ja börjar jobba är de vell bara istället att jobba ihop massa pengar i dessa tråkiga tider. Är även väldigt osäker på villka som Är mina riktiga vänner, alltid när man tror de är en bra vän bevisar den motsattsen, och visst alla kan göra fel men när ja gör de ber ja om ursäkt. Och jag undrar lite när Man får tillbaka allt de man ger? Jag känner de att ja är en sånn som Alltid finns där och ställer upp till 100 när man behöver mig. MEN sen när ja själv har det jobbigt finns de ingen där för mig :/ jaja ensam är stark. Min lovli boy har rakat av sitt hår me och fått glasögon hihi söto <3 Och ja va me anna igår de va hur skönt som hellst gud va ja saknat henne :)

Lycklig?





Halloo hallo halloo halloo!
idag är jag ledig för ja va standby på jobbet rätt gött faktiskt :)
nu har ja tittat de sista avsnittet på One tree hill och ska snart upp och fixa mig för nja tänkte gå i stan en sväng och hämta ut ett paket från Maxi :)
De ser ut att va fint väder så ja tänkte gå lite :D
Mina funderingar är varför kan man aldrig få tro att allt är bra för en själv med förhålland jobb och skit?
Nu hár ja gått runt och berättat hur lycklig ja är och hur bra vi har de nu och bla bla varför kan de inte bara fortsätta så?
ja blir så jävla ledsen!
Och nästan alla dom omkring mig har de så jobbigt nu så de får mig att känna att allt kunde varit värre så sluta tyck synd om dig själv och hjälp dom som behöver hjälp istället!
Någon gång i livet kanske någon hjälper mig ,ja har ju ändå några år på mig kvar :)
Försöker tänka possitivt :)


Tänk tänk

Idag har ja ängnat heladagen åt att titta one tree hill, lite onödig tid tänker ni säkert men själv behöver ja sånna avstickare att bara ligga inne själv och titta en bra serie man kan leva sig in i. Aja nu ska ja skriva lite känslor här tänkte ja. Ska man lyssna på sin tjej magkänsla? För ibland när ja inte lyssnat på den har ja ångrat att ja inte gjort de och när ja ibalnd lyssnat på den så har ja bara fattat allllltt fel :/ känns som Om ja tar upp de blir ja gnällkäring igen. Får vänta me de helt enkelt och se om känslan går över. Ja tror de är väldigt tjejigt att känna som det är tjejen som vill va me kille och att man inte får någon bekreftekse tillbaka att han vill va me mig. Meen som sagt tjejer är lite störda me sånt och de är De ja vill träna bort dirr, ne god nattis

Sug min...

Verkar som bloggen typ bringar otur. För varjegång ja skriver nått bra här blir de dåligt....

Tack för ni finns!

Passar på att skriva lite här då i pausen på bonde söker fru:) igår klämmde ja fingret i en dörr så nu är ja handikappad! Ja ville bara skrivs att man blir väldigt deprimerad och ja tänker väldigt mycket när det inte går så bra för mina vänner med saker i livet. Jag lider verkligen med dom och mår pissoch tänkersjukt mycket. Det får mig själv att uppskatta de ja har så sjukt mycket. Familjen är underbar och finns alltid där. Vännerna är helt bäst bara dom som alltid finns där och Nickolai älskar ja sjukt mycket mer och mer för varje dag och ja har nog lärt mig lite mer att inte va gnäll kärring. Vi växer ihop känns de som nu :) sen Tusse världens bästa katt <3 älskar er alla

vampyr

TUUUDIILLUUDIII ;)
Nu har jag handlad en tröja på gina och tre trosor alltså på gina på nätet.
Det är en super snygg tröja :)
Ja måste ju ha en jacka igenligen men nu tänkte ja så att ja köper en tjockis tröja och har under min päls (Y)
tänkte titta lite på nelly snart me men min data är såååå jäkla seg :/
Längtar till lördag me då ska jag och Mammi och Mali till gbg och titta på ladies night :D
Måste no köpa lite kläder till de me ;)
Ne nu orkar ja inte skriva mer.
En sak till idag fick ja åter fall och ville ha löshår igen..
STÅÅÅ UT HANNA STÅÅÅ UUUTT!!





Ja som en twilight vampyr ;)


RSS 2.0