Spya

Vill bara spy en stor kräk på allt just nu!! Men va gör ja åt de? Ja städar iordning lägenheten, pappa kommer hit och hjälper mig och fixa lite, ja gör mat till jobbet, tittar sex in the city, och tänker på framtiden. Hur fixar man lägenheten fin om tusse river ner allt?

Shopping i mitt hjärta ;)

Heej heej i stugan, nu ligger ja helt uslagen i soffan som är helt jävla äcklig av katthår, ja bytte överdraget på soffan till rött istället för vit men de va ju ingen förjävla bRa ide för nu drar den åt sig hår! Jaja jag har iallfall vart duktig nu på morgonen , ja drog på mig träningskläderna och gick en sväng i en jäkla fart sen gick ja till solariet och sola lite sen gick ja hem och nu ligger ja här helt slut. Men de e bara upp och hoppa snart igen och börja städa för de ser förjävligt ut här :O sen när ja har vart så duktig tänkte ja köra en sväng i knalleland och pröva brallor på gina :) har redan shoppat massa från internet igår men ja hitta inte allt ja ville ha. Igår va ja och Nicko en sväng i herrljunga på stay hard. Ja hitta ett par brallor i skinn me stretch på sidorna som ja köpte :) sen väntar ja packet med fjäderörhängen som ja redan har fast en annan färg, halspäls, två klänningar och en mag t-shirt:) och ikväll ska ja ut och äta med Linda :) och på måndag slutar min semester och jobbet börjar igen:/ men då ska ja blrja träna riktigt! Ska prova på sportlife och hoppas att ja gillart :) ne disken kallar. Madamme och missjö korven är dö ;) Ps. Ännu ett inlägg från mobilen därför inga bilder!

Anniz och Lovis.




Bluuu idag har ja varit me Anna och Love vid torpa stenhus :)
De va super mysigt vi tog en fika och promenixa lite.
Sen hämta ja upp min bil från verkstaden och de kosta fan 2700 :O
Och inte känns de som dom lagat den, Tror de blir för mig att köpa ny bil!
Ja vill åka iväg en dag tripp i veckan men vart kan man åka? Några förslag?
Jag måste hitta på nått kul nu för på måndag börjar jobbet igen.


Nicko och Lille Love :D

Tjaoo

Ne nu säger vi hejdå till Borås för en vecka och drar oss mot Kreta :D

Love

Nu ligger ja hemma i soffan ihopkurad i foster ställning framför tvn. Imon ska ja jobba igen, de ska bli rätt skönt att göra någon nytta och träffa Jossan och Emelie. Ja har ju vart sjuk i tre dagar nu. Fy ja mådde forfarande dåligt men de va så äckligt här hemma så ja va tvungen att städa iordning och nu mår ja blä. Och vad är dramat mellan dom flesta tjejer?? Måste man skvallra vidare eller ens ta saker som man säger som skit snack? Ja orkar inte me de därför umgås ja inte frivilligt me sånna. Jaja orkar inte ens tänka på de mer. Och vet ni vad ja va och hälsa på Annas och hennes lilla bebis Love! Gud va söt och gud va glad ja är för deras skull!! <3

Blir så trött..

Blir så trött när folk klagar och inte istället fixar de dom klagar på. De e så äckligt i denna lägenheten ja vill flytta, Städa då? Tror du att du blir renligare utav att flytta? Blir också trött när man vägrar att försöka ta tag i sitt liv och istället inte vill göra ett skit och istället leva som Man gjorde när man va tolv. Det är mycket ja blir trött på så de ska bli rätt skönt att dra iväg till grekland på lördag och rensa huvuder och bara ta de lungt och umgås me min syster .:) sen när ja kommer hem har ja bestämnt mig för att jobba , ängna mycket tid till vänner och träna. Ja ska nog träna en massa sen och inte dricka, kanske kan man bli smal :D

Tankar..


Lillen <3


Hej hej nu va de sjukt länge sedan jag skrev här ännu en gång.
Jag är ju typ aldrig inne på datan längre bara för jag jobbar och efter jobbet är ja helt slut så det enda jag orkar göra är att titta tv eller läsa en bok, och alla måsten så klart :/
Ni som klagar på att jag bara skriver här när ja har något dåligt att skriva ,, SLUTA LÄSA för det är här jag skriver av mig så jag får ut de eftersom jag inte har någon att prata med det om.
Allt känns jäkligt jobbigt just nu tycker jag, Jag är väldigt glad att jag har ett jobb just nu med världens bästa jobbar kompisar :)
Men vad ska man göra med livet vad vill man göra i framtiden? Vad vill man jobba med? Hur blir man det hur börjar man? Det är så jävla mycket frågor men inga svar.
Och JA jag har prövat att gå till infoteket och prata med dom men de blev man ju inte så mycket klokare på direkt.
Sen har vi lägenheten vi har en jätte mysig lägenhet men den är ganska liten för två st.
Och om jag skulle bo kvar här själv skulle de kännas för ensamt då när jag är van att alltid ha någon här? Skulle det påminna för mycket om oss tillsammans? Skulle det göra ont? Skulle ja komma upp för backen på vintern?
Skulle jag trivas här då? För just nu tycker jag de är fult och tråkigt här.
Nu till förhållandet, Är vell ingen hitt av mig att skriva det här kanske men som sagt jag måste få ut det eftersom jag inte har någon att prata med som kan lysnna och hjälpa mig.
Allt har varit såå jäkla bra med oss nu , jag har vart över lycklig och verkligen haft förhoppningar och berättat för alla att det går bra som säger till mig att det inte kommer funka.
Men nu känns det lite som vi gått tillbaka till det vanliga? Jag vill bara känna att den man är tillsammans med och älskar vill vara med en vill fråga en om man vill umgås med en om man vill hitta på nått tillsammans bara vi två.
Jag vill veta att den andra kan satsa.
Och att jag känner mig älskad och inte något annat.
Alltså jag mår så sjukt piss av det det bryter ner mig i små bitar och jag går runt och har ont i magen och gråten i halsen helatiden ( Jag gråter aldrig annars)
Jag vet att han inte gör det med flit att göra mig ledsen men ibland känns det verkligen som det.
Jag älskar han så mycket och det är de jag aldrig annars låter mig göra för jag blir svag och tänker mer på den andra människan än mig själv, hur jag mår och hur jag själv sakta bryts ner.
När ska allt börja bli lätt? Blir det lätt någon gång? Gör jag rätt? Jag älskar han så mycket kommer han visa att han älskar mig någon gång? När slutar jag må såhär dåligt?
Så fort jag är borta hemmifrån så tänker jag på att jag vill hem och alla mysiga dagar vi har tillsammans för dom är verkligen dom bästa jag vet.
Sen när jag kommer hem så är det inte alls samma som jag tänkt mig.
Jag har funderar på ? Är det vi tjejer som hoppas för mycket och tror att killar kan känna de samma för oss som vi gör för dom? Är det vi tjejer som har för höga krav och borde sänka dom? Borde man nöja sig med att dom vill vara med en och sen inte bry sig om att dom inte uppskattar en eller verkligen vill detta?
För jag vet att tjejer i sig är väldigt krävande och är aldrig nöjda hur killen än beter sig.
Men funkar det bara att va ? Och inte själv offra sig och engagera sig så mycket i det?
Jag vet inte alls men nått jag vet är att det inte är som på film och man måste kämpa om man vill ha det som man vill.
Jag ska prova och sluta ställa krav och se om det funkar.
För jag VILL jag VILL jag VILL.. Men vill jag det för mycket?
Jävla liv kan det inte bara va lätt?
Men som jag säger om man hatar sitt liv är det bara du själv som kan göra någonting åt det.
Jag och Malin ska åka utomlands snart med. Jag behöver verkligen komma bort och bara sola och bada och tänka på inget.
Två v semester kommer nog sitta helt rätt.
Nu ska jag sluta bekymmra mig över mitt liv nu ska jag åka och sola och till apoteket istället :P
Oj detta blev visst en roman men nu mår jag bättre när jag fått skriva av mig.
Och vänner sluta fråga hur det går och bla bla de känns jobbigt för mig att behöva försvara oss och prata om de kan ni inte bara lyssna när jag behöver prata istället?


De va lättare på denna tiden :)


RSS 2.0