DATA

woop woop ja är inne på datan nått som händer typ en gång om året ;)
Tänkte att ja passar på och skriver här fort då när flimen ändå laddar in på usb minnet :) idag va ja på jobbet igen och ja fick veta att irma världens sötaste gumma på jobbet gått och sagt till nicko att han sårat världens bästa tjej att de va dumt av han. så sööt hon är att hon ens bryr sig :D blir så glad av att det fortfarande finns sånna underbara människor. sen va ja i stallet och red lite på grusbanan för de va rödflagg. Asså ja tycker de är så jäkla tråkigt att rida i padock manege eller allmänt träna ja vill bara spy på de. tur ändå att inte Flinta ska gå så så det inte är någon press på mig att ja måste rida så för då hade ja tröttnat dirr.
Imon är de fredag och det är ingen övertid de är lite tråkigt för de kunde vart skönt me dom pengarna men då får ja sova lite ( villket ja inte kan) Ja va även hos psykologen igår och de va mycket vettigt som vi kom fram till som ja inte tänkt på innan.
ne nu lägger ja in lite cp bilder istället ;)



Liten?



denna bilden försökte ja lägga upp me mobilen i helgen men de gick åt skogen så här såg ja ut i helgen fast den är åt fel håll dock ;)
Älskar min nya hårfärg :D syns inte så tydligt på bilden men den är rödlila <3
ne dax att titta film.
Hare gött haaj..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0